"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19 C
Trikala

Tα Εκπαιδευτήρια ΑΘΗΝΑ αποχαιρέτησαν την σχολική χρονιά με χορό & τραγούδι

Σχετικά άρθρα

lafarm

ΑΘΗΝΑ

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία από τον κ. Κόσσυβα Γεώργιο, φιλόλογο του Σχολείου, ο οποίος ως εκπρόσωπος του συλλόγου διδασκόντων αναφέρθηκε στη σχολική χρονιά που πέρασε.

Στη συνέχεια ο λόγος δόθηκε στο μαθητή της γ΄ Γυμνασίου Καραθανάση Βασίλη, πρόεδρο του Δεκαπενταμελούς Συμβουλίου του Γυμνασίου, ο οποίος μας μετέφερε λίγες σκέψεις του για όλα όσα έζησε στα τρία χρόνια του Γυμνασίου με τους συμμαθητές του, ευχαριστώντας ιδιαίτερα τους καθηγητές για την επίμονη προσπάθειά τους και συμπαράσταση καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Κατόπιν, η μαθήτρια της γ΄ Γυμνασίου Ντεβετζή Ζέτα θέλησε και εκείνη να μοιραστεί σκέψεις και συναισθήματα από τα τρία χρόνια της σχολικής της ζωής στο Γυμνάσιο. Τέλος, ο μαθητής της Γ΄ Λυκείου, Καρατζάς Βασίλης, ως πρόεδρος του Δεκαπενταμελούς Συμβουλίου του Λυκείου, ευχήθηκε στους συμμαθητές του καλά αποτελέσματα και δύναμη στο νέο τους ξεκίνημα, τονίζοντας κι αυτός με τη σειρά του το σημαντικό ρόλο που έπαιξαν οι καθηγητές καθ’ όλη τη διάρκεια της τρέχουσας χρονιάς, που ήταν ιδιαίτερα καθοριστική για την άρτια προετοιμασία τους.

athina-lixi1

Ακολούθησε παρουσίαση της θεατρικής παράστασης «Εσωτερικαί ειδήσεις» από τη θεατρική ομάδα του Σχολείου με υπεύθυνη την κα Ιακωβάκη Βίκυ. Πρόκειται για το θεατρικό έργο του Μάριου Ποντίκα, που γράφτηκε το 1979 και είναι μια καυστική κοινωνικοπολιτική σάτιρα, μια εναλλακτική επιθεώρηση που διακωμωδεί την ελληνική νοοτροπία.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με βραβεύσεις μαθητών-μαθητριών για τη διάκρισή τους στα Γράμματα και τις Τέχνες, στις Επιστήμες, τον Αθλητισμό και τη Μουσική, κάνοντας υπερήφανους όλους– γονείς και καθηγητές – για τις επιτυχίες που σημείωσαν.

Μετά την ολοκλήρωση των βραβεύσεων ακολούθησε χορογραφία «Zumba» από την ομάδα Χορού του Σχολείου με υπεύθυνη την εξωτερική συνεργάτιδα κα Μάνου Κάτια-Νανά.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με αφιέρωμα στο Βασίλη Τσιτσάνη με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννησή του. Η μουσικοχορευτική παράσταση περιλάμβανε τραγούδια από τη Σχολική Χορωδία και Ορχήστρα, της οποίας την επιμέλεια είχε ο καθηγητής μουσικής του Σχολείου κ. Παπαϊωάννου Νίκος καθώς και λαϊκούς χορούς από το χορευτικό τμήμα του Σχολείου με υπεύθυνο τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Γεωργίου Αθανάσιο.

Σημαντική για την υλοποίηση της εκδήλωσης ήταν η προσφορά των Συλλόγων γονέων του Γυμνασίου και του Λυκείου που με μεγάλη προθυμία και γενναιοδωρία ανέλαβαν την ευθύνη του μπουφέ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης