"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.8 C
Trikala

Tα Μετέωρα στα 15 πιο όμορφα μέρη για να επισκεφθείς στην Ελλάδα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ειδικό αφιέρωμα για την Ελλάδα του παγκοσμίως έγκυρου ταξιδιωτικού Μέσου “Travel and Leisure” κατατάσσει τα Μετέωρα ως ένα από τα ωραιότερα μέρη που αξίζει να επισκεφθεί ο ταξιδιώτης στην Ελλάδα.

Στο “Travel and Leisure” επισημαίνεται μεταξύ άλλων: «Για απίστευτη θέα, επισκεφθείτε τα Μετέωρα, που βρίσκονται στη Θεσσαλία. Η περιοχή αποτελείται από τεράστιους βραχώδεις σχηματισμούς που φτάνουν προς τον ουρανό. Μέσα στους υπέροχους σχηματισμούς βρίσκονται πολλά μοναστήρια, τα οποία εντάχθηκαν στον κατάλογο των Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO».

Ξεχωριστή αναφορά γίνεται και στην Αρχαία Ολυμπία ως γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων, που περιλαμβάνεται μαζί με τη Θεσσαλονίκη, την Επίδαυρο και νησιωτικούς προορισμούς, στο αφιέρωμα με τίτλο : «Τα 15 πιο όμορφα μέρη για επίσκεψη στην Ελλάδα».

Κατά σειρά τα ωραιότερα μέρη της Ελλάδας, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα είναι: Αθήνα, Μήλος, Μύκονος, Δελφοί, Χαλκιδική, Επίδαυρος, Γλυθειο, Μετέωρα, Σίφνος, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Θεσσαλονίκη, Μεσολόγγι, Ολυμπία, Ναύπλιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης