"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19 C
Trikala

Tρίκαλα – Ντροπή και αίσχος σε όλους όσοι στηρίζουν ακόμα και σήμερα αυτό το σύστημα και …. να κόβουν το ρεύμα σε ανήμπορους

Σχετικά άρθρα

lafarm

Εκοψαν το ρεύμα σε τρικαλινό παρότι είχε προβεί σε διακανονισμό! Νέα ήθη από τη ΔΕΗ;

Χθες συμπολίτης διαπίστωσε ξαφνικά να του κόβουν το ρεύμα, παρότι είχε προβεί σε διακανονισμό και παρότι είχε ακόμη προθεσμία για νέο διακανονισμό!

Το περιστατικό σημειώθηκε στο κέντρο της πόλης σε συμπολίτη, ο οποίος διαμένει με την ηλικιωμένη μητέρα του. Είχε παλιότερη οφειλή, την οποία είχε εντάξει σε διακανονισμό αποπληρωμής.

Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα είχε πληρώσει μία δόση. Τη Δευτέρα, πήρε έναν νέο λογαριασμό, όπου έγραφε ότι έχει 15 μέρες προθεσμία για να τον εντάξει σε νέο διακανονισμό. Τη δεύτερη ημέρα όμως, διαπίστωσε ότι δεν είχε ρεύμα.

Κατεβαίνει να δει τις ασφάλειες στη γνωστή θέση των μετρητών που έχουν οι πολυκατοικίες και διαπιστώνει ότι υπήρχε η κόκκινη κορδέλα «για οφειλή».

Η συνέχεια είναι η γνωστή: νεύρα, θυμός, θλίψη, για την «κυβέρνηση της αριστεράς» και την ανάλγητη ΔΕΗ.

Η προσπάθεια να βρει απάντηση στην επιχείρηση που φαίνεται να πωλείται επίσης, δεν είχε τύχη.

Η ασθενής μητέρα του, ευτυχώς δεν είναι συνδεδεμένη με μηχάνημα.

Ντροπή…

H καταγγελια του συμπολιτη

ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ & ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Δ.Ε.Η ΤΡΙΚΑΛΩΝ ,ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΕΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ?

 ΕΡΩΤΩ…., ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΗ,ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ & ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ 15 ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΝΕΟ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΡΕΛΕ ΣΕ ΜΙΑ ΟΓΔΟΝΤΑΧΡΟΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ 800 ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ,ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ .

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΧΤΥ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΤΟΥς ΠΟΛΙΤΕς ΤΗΣ??? ΠΟΥ ???? ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ & ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΡΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΗΜΠΟΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ?

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

[ «αλιευθέν» από το f/b συμπολίτη  ] 

John Trik

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης