"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.4 C
Trikala

Tρίκαλα – Free Mobility: Ελεύθερη πρόσβαση στις Τράπεζες

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η ομάδα FREE MOBILITY του E.E.E.E.K. Τρικάλων, επισκέφτηκε Τράπεζες που εδρεύουν στην πόλη των Τρικάλων, με σκοπό να συζητήσει με τους υπεύθυνους για τα προβλήματα πρόσβασης που έχουν εντοπίσει σε αυτές (έλλειψη ράμπας, ΑΤΜ χωρίς δυνατότητα πρόσβασης από άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο κλπ).

Αφού η ομάδα ενημέρωσε για το πρόγραμμα, ζήτησε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε όλες οι τράπεζες να είναι ελεύθερα προσβάσιμες από όλους τους πολίτες. Παράλληλα, στάλθηκε, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επιστολή στα κεντρικά καταστήματα των Τραπεζών με τα αιτήματα της ομάδας FREE MOBILITY.

Eπίσης επισκέφτηκε τα γραφεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων και μίλησε με τους Διευθυντές κ. Χρήστο Μπουλούμπαση και κ. Βασιλική Κάκλα Βασιλική αντίστοιχα, για θέματα που αφορούν την προσβασιμότητα σε σχολεία της πόλης των Τρικάλων. Ζητήθηκε επίσης από τους Διευθυντές  να υπάρξει πρόγραμμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μαθητών, όσον αφορά στην ελεύθερη μετακίνηση.
Το FREE MOBILITY είναι δράση του ECOMOBILITY, που είναι Εκστρατεία ευαισθητοποίησης των εφήβων για την προσβασιμότητα στις πόλεις μας και την προώθηση του δικαιώματος της ελεύθερης μετακίνησης όλων των πολιτών. Στόχος είναι οι μαθητές να ερευνήσουν τα προβλήματα της περιοχής τους που δημιουργούνται από τις συνθήκες στην πόλη και τις συνήθειες μετακίνησης των πολιτών και να σκεφτούν λύσεις και προτάσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης