TA ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ Reviewed by Momizat on . Γράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D. Ed., M. Ed., Ph.D. Πολιτευτής Τρικάλων                   Δεν θα ταν άδικο αν λέγαμε πως τα … Αρπακτικά δηλ.τα … περίφημα HE Γράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D. Ed., M. Ed., Ph.D. Πολιτευτής Τρικάλων                   Δεν θα ταν άδικο αν λέγαμε πως τα … Αρπακτικά δηλ.τα … περίφημα HE Rating: 0

TA ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ

pateras

Γράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D. Ed., M. Ed., Ph.D. Πολιτευτής Τρικάλων

 

                Δεν θα ταν άδικο αν λέγαμε πως τα … Αρπακτικά δηλ.τα … περίφημα HEDGE FUNDS παίρνουν τζάμπα την Ελλάδα αφού 413.000 σπίτια και 380.000 εταιρείες έχουν μπει στο στόχαστρο. Με ποιον  τρόπο μπορεί να γίνει αυτό; Απλούστατα με το να έχουν το δικαίωμα να ελέγξουν τα Διοικητικά Συμβούλια των Τραπεζών. Με το να συμμετέχουν εκπρόσωποι των HEDGE FUNDS στα κεντρικά όργανα αποφάσεων του Τραπεζικού Συστήματος. Αυτό σημαίνει ότι έχουν καλή πληροφόρηση για το πώς εξελίσσονται οι εσωτερικές σχέσεις σ’ όλη την χώρα. Έτσι ανοίγει μια κερκόπορτα για να αλλάξουν χέρια τα περιουσιακά μας στοιχεία.

                Με το να χειραγωγήσουν τα… ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ  τις Τράπεζες κινδυνεύουν, πέραν από τον Ιδιωτικό και κρατικό πλούτο, εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι, τα μεγάλα Ξενοδοχεία, οι μονάδες διακίνησης τροφίμων, ο τομέας της Υγείας με το πέρασμα των Νοσοκομείων στους Ιδιώτες. Οι Δανειστές αφού καθάρισαν τους Έλληνες από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας τώρα θέλουν να καρατομήσουν και τους τραπεζίτες, ώστε να πάρουν αντί πινακείου φακής ό,τι καλό υπάρχει στην πατρίδα μας.

                Με σταθερό και καλοστημένο βηματισμό κλιμακώνεται ο πόλεμος ανάμεσα στους Τραπεζίτες και στους Τοκογλύφους  για το ποιος θα κάνει κουμάντο τα 16.473 κόκκινα Δάνεια των μεγάλων Ελληνικών επιχειρήσεων.

                Δυστυχώς χάσαμε την κυριαρχία σε θέματα οικονομίας και πολιτικής κι έτσι άλλοι αποφασίζουν για τα … προαπαιτούμενα και για τα καταστροφικά Μνημόνια και οι ίδιοι καθορίζουν ακόμα και τις πολιτικές εξελίξεις. Κλείνουν τις στρόφυγγες της οικονομικής ενίσχυσης και ρίχνουν ή ανεβάζουν κυβερνήσεις, που οι ίδιοι θέλουν. Όλοι αυτοί ενδιαφέρονται για το προσωπικό πολιτικό και οικονομικό συμφέρον και είναι έτοιμοι να ξεπουλήσουν τα πάντα ακόμα και τα Ιερά και τα Όσια της Φυλής.

                Οι Βρυξέλλες με τα Κοράκια του πλούτου έγιναν οι ψυχή των εξελίξεων, οι οποίες εξελίξεις υπαγορεύονται από τους ξένους και όχι από την εκάστοτε κυβέρνηση που εκλέγει ο Λαός. Οι ευθύνες της δήθεν Αριστερο – Δεξιάς κυβέρνησης και των Τρωκτικών είναι τεράστιες είτε αυτές προέρχονται από άγνοια είτε από σκοπιμότητα.

                Τα μη εξυπηρετούμενα Δάνεια ανέρχονται συνολικά σε 98 δις.Ευρώ και τα χρωστούν πολιτικά κόμματα, Πολιτικοί Απατεώνες, Μαϊμού Επιχειρηματίες, Μ.Μ.Ε., Εργολάβοι, Προμηθευτές και κάθε είδους Μεγαλοκαρχαρίες. Γεγονός, όμως, είναι ότι τα λάθη των πολιτικών και τα κλεμμένα των Λαμογιών τα πληρώνει ο ΛΑΟΣ. Εως πότε θα γίνεται αυτό το παιχνίδι με τους ΚΛΕΦΤΕΣ, τους ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ και τους ΨΕΥΤΕΣ; Σύντομα πρέπει να απαλλαγούμε από όλους.

Σχόλια (2)

 • Ασωτος

  Στα άρματα στα άρματα
  εμπρός στον αγώνα
  για τη χιλιακριβη
  την καρεκλια!

  Απάντηση
 • Γαλαζοαιματος

  Τον βλέπω υποψήφιο στο Ανταρσυα με αυτά που λέει.
  Θα τριζουν τα κοκκαλα του Γ. Παπαδοπούλου και των Βασιλέων με την κυβιστιση.
  Είχε καλούς δασκάλους στις κωλοτουμπες τα πρώην αφεντικα του : Αλεξη και Πανο Καμμενο.

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή