Στο Καστελόριζο όπου ο Γιώργος Πανανδρέου ανακοίνωσε την προσφυγή της χώρας στο ΔΝΤ επειδή η Ελλάδα χρεοκόπησε, βρέθηκε ο Γιώργος Οικονόμου.
Το τι συνέβη αυτά τα χρόνια, μετά το Καστελόριζο, το γνωρίζουμε όλοι.
Συμπυκνώνεται σε μια φράση: Η Ελλάδα διαλύθηκε.
Τώρα έρχονται και άλλες εκλογές και τσακώνονται για το ποιος θα κάτσει στην θέση του οδηγού ενός αυτοκινήτου που δεν έχει μηχανή, ρόδες και βενζίνη.




Καλύτερα να μη ξεχάσει τα δάνεια του Ανδρέα και του Κωστάκη , μαζί με το νομοσχέδιο Γιαννίτση που δεν ψήφισε ο Σημίτης και τις παροχές του Γιωργάκη με τα “λεφτά υπάρχουν”. Έτσι φτάσαμε στα Μνημόνια…
Ο Γιαννίτσης; Αυτός που σας κράζει τώρα τελευταία;
Άααα, μάλιστα…
Τον Γεωργίου της Στατιστικής να μην ξεχάσεις και τα κατορθώματά του, που τον έφερε ο ΓΑΠ από το ΔΝΤ και μάζεψε όλες τις δαπάνες από το 2005 και μετά στο 2009 και φούσκωσε το έλλειμμα για να μας πάρουν τα μέτρα του μεσοπρόθεσμου.
Κάθε βράδυ να διαβάζεις την ανακοίνωση του ΓΑΠ μετά την αθώωση του και να θυμάσαι που και που τους λάθους πολλαπλασιαστές του Τόμσεν και να μην ξεχνάς το στίχο “ και στα υπόγεια ζάρια τους αιώνες παίζουν οι αργυραμοιβοί”
Σας φταίει ο Γεωργίου που είπε την αλήθεια για το χρέος, αντί αυτοί που το δημιούργησαν.
Όλοι σε αυτήν τη χώρα λένε την αλήθεια*, π.χ. ο Μητσοτάκης και οι υπουργοί του. Ειδικά δε, ο υπεύθυνος για την υγεία μας.
*Πόσω μάλλον, ο γίγας Γεωργίου.
Αν ερευνηθούν τα αριθμητικά δεδομένα και οι παρατυπίες του Γεωργίου τότε θα φανερωθεί ο ρόλος του.
Για αυτό ζήτησε την κατάργηση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΛΣΤΑΤ για να μη βλέπουν τα άλλα μέλη τι κάνει και το χατίρι του έγινε.
Όλα εν κλειστώ και παραδείσω γιατί;
Παγκόσμιο φαινόμενο ο κ. Γεωργίου. Διά πρώτην εισέτι φοράν, σε διακρατική συμφωνία αναφέρεται όνομα πολίτη. Θυμίζω:
«Η Ελλάς θα προβεί σε… μπλα-μπλά, οι λοιπές χώρας θα συνδράμουν με… μπλα-μπλα. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΡΑΞΕΤΕ ΕΠ’ ΟΥΔΕΝΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ».
ΥΓ. Φαντάσου, στην συμφωνία για την ειρήνη μεταξύ ΗΠΑ- Ιράν: μπλα-μπλα… και δεν θα ταράξετε τους οίνους και τους μεζέδες του Τάκη.
Δεν είναι περίεργο ο Γεωργίου, καθώς έγραφε ένας όρος κάποιου επάρατου μνημονίου έχει το ακαταδίωκτο από την Ελληνική δικαιοσύνη. Παρόλα αυτά προσφάτως τον αθώωσε. Περίεργο δεν είναι;
Δώσε μια απάντηση Γιώργο, μιας και εμπνεύστηκες από το Καστελόριζο.
Μόνο 170 δις αύξησε το χρέος ο μπουλης στα 5,5 χρόνια που κυβέρνησε, ούτε 180 δεν είναι.
Μελέτησε λίγα οικονομικά καλό θα σου κάνει. Το έλλειμμα ήταν και είναι το κριτήριο για τη λήψη μέτρων αυτό δείχνει τη δυναμική της οικονομίας.
Μάθε λοιπόν ότι το έλλειμμα είναι εκείνο που ανατροφοδοτεί το χρέος, οι υπεύθυνοι των αγορών αυτό μελετούν και με βάση αυτό αποφασίζουν.
Όσο για το Μπούλη που αναφέρεις δεν είναι αναμάρτητος αλλά και ο διάδοχος ακόμη χειρότερος αυτό το δείχνουν οι αριθμοί ο Μπούλης 180 το χρέος, ο διάδοχος του πόσο;
Αυτοί πήγαν στον αγύριστο. Για τον Μητσοτάκη πες μας, το κουλαντράρει το χρέος;
Το προσπαθεί, το παλεύει, κάτι κάνει, αλλά παρέλαβε βαρύ φορτίο στους δύσκολους και χαλεπούς καιρούς του κόσμου μας.
Ας μην αναλάμβανε, τον πιέσαμε μήπως;
Εσείς στο Παλαιό ΠΑΣΟΚ, όσοι δηλαδή δεν ανενήψατε και γίνατε υπουργοί της ΝΔ, είστε “πολύ του Μητσοτάκη”, ή έτσι πέρασε από το μυαλό μου;
Πιπεριά, βρήκες κάπου τζάμπα τα αποφατικά μόρια και τα κοπανάς αφειδώς;
Ζητώ ταπεινώς συγγνώμη κ. Δάσκαλε. Θα σας φέρω γραπτώς τη Δευτέρα 100 «δεν», προς γνώσιν και συμμόρφωσιν.
Τελικά ο Γιώργος μας γιατί πήγε στο Καστελόριζο, για να μας θυμίσει οικία κακά ή μήπως θεωρεί τα μνημόνια οικία καλά.
Να μας δώσει μια απάντηση, να ξέρω τι να κάνω κι εγώ ο κακομοίρης όταν πάω στην κάλπη.
Η θερινή οικία του κ. Γεωργίου είναι λίγο πριν το Περτούλι, εάν ενδιαφέρεσαι.
ΥΓ. Τα δε οικεία κακά, οφείλονται εν πολλοίς στους αγράμματους ψηφοφόρους. Και στους κακομοίρηδες.