The Grandmaster στον Δημοτικό Κινηματογράφο

Από την Πέμπτη θα προβάλλεται καθημερινά (εκτός Δευτέρας) στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου στον Μύλο Ματσόπουλο, η ταινία
The Grandmaster
Ώρες προβολών καθημερινά 20.00 & 22.15 (εκτός Δευτέρας)
Γενική είσοδος 5 €, φοιτητικά –μαθητικά -ανέργων 4 €,
ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ: 2 άτομα 7 €, 2 φοιτητές-μαθητές-άνεργοι 5 €
Πληροφορίες: Τηλ. 24310 20000, http://cine-mylos.blogspot.com,
facebook/Δημοτικος Κινηματογραφος Τρικαλων.
30/1 έως 5/2
Περιπέτεια 130.2
Κινέζικη ταινία, σκηνοθεσία Γουονγκ Καρ – Βάι με τους: Τόνι Λιουνγκ, Ζανγκ Ζιγί, Λε Κουνγκ
Ο Γουονγκ Καρ – Βάι φέρνει μια φρέσκια ματιά στο κινηματογραφικό είδος των ταινιών πολεμικών τεχνών, δημιουργόντας ένα «υπερστιλιζαρισμενο παραμυθι. Η εικαστικά πανέμορφη ταινία του Γουονγκ Καρ – Βάι διαθέτει περίσσευμα δεξιοτεχνίας, …αποθέωση του οπτικού εντυπωσιασμού, μαγεύει με την «εξωτερική» ομορφιά της», υπό την επίβλεψη του κορυφαίου χορογράφου Yuen Woo-Ping (Kill Bill, The Matrix, Crouching Tiger Hidden Dragon).
Η ζωή του Ιπ Μαν, θρυλικού δεξιοτέχνη του κουνγκ φου, η καθιέρωσή του ως κορυφαίου δασκάλου των πολεμικών τεχνών στο Χονγκ Κονγκ της δεκαετίας του ’30 και η ρομαντική σχέση του με τη δυναμική Γκονγκ Ερ
Πίσω στο 1936, η Κίνα βρίσκεται σε αναταραχή και υπό τον κίνδυνο διαίρεσης. Οι Ιάπωνες έχουν εισβάλλει στα βορειοανατολικά της χώρας, στη Μαντζουρία. Ο δάσκαλος του Κουνγκ Φου Gong Yutian, αφήνει το σπίτι του στα ιαπωνικά κατεχόμενα, και φτάνει στο Φοσάν. Εκεί γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Ip Man, ο άνθρωπος που θα αργότερα έγινε δάσκαλος του Bruce Lee. Ο Ip Man συχνάζει πολύ στο Gold Pavilion, έναν πολυτελή οίκο ανοχής, που εξυπηρετεί και ως σημείο συνάντησης για τις αυθεντίες του Κουνγκ Φου. Στο Gold Pavilion, η Gong Er (κόρη του Gong Yutian και μοναδική κληρονόμος της τεχνικής “64 χέρια”) θα έρθει αντιμέτωπη με τον Ip Man για πρώτη φορά.