"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.1 C
Trikala

Τι λύσσα είναι αυτή με την Μαρία Καρυστιανού;

lafarm

Σχετικά άρθρα

Oύτε μία φορά δεν έχει αφήσει υπόνοια η Μαρία Καρυστιανού ότι θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική. Ούτε μία χαραμάδα δεν υπάρχει που να μπορεί να διακρίνει κάποιος μέσα από αυτή ότι η κ. Καρυστιανού έχει βλέψεις προς την πολιτική.

Όμως δεν σταματούν να την κατηγορούν για την δήθεν πρόθεσή της να ασχοληθεί με την πολιτική. Πρώτα τη χτυπούσαν οι δεξιοί (για ευνόητους λόγους), τώρα μπήκαν στο χορό και διάφοροι αριστεροί, δημοσιογράφοι και πολιτικοί (για ακόμα πιο ευνόητους λόγους).

Τους ενοχλεί προφανώς ο λόγος της Μαρίας Καρυστιανού που έχει γίνει πιο πολιτικός. Ψάχνουν να βρουν σημεία για να ασκήσουν κριτική, τρώγονται να ανακαλύψουν πράγματα, πιάνονται από λέξεις και φράσεις.

Πραγματικά όμως, απορώ γιατί ενοχλούνται. Ίσως επειδή η ομιλία της Καρυστιανού στην Πάντειο ήταν άψογη από κάθε άποψη, ιδίως στα πολιτικά της. Και μάλιστα με στόχευση απευθείας προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Ήταν μία ομιλία από τις καλύτερες που έχουμε ακούσει το τελευταίο διάστημα για το έγκλημα των Τεμπών, καλύτερη σίγουρα από εκείνες που ακούσαμε στη Βουλή στην πρόταση μομφής.

Υπάρχει και κάτι ακόμα που τους ενοχλεί στην Μαρία Καρυστιανού. Δεν έχει «σπάσει» έως τώρα ούτε μία φορά, δεν θυμάμαι ποτέ να παρασύρθηκε από το συναίσθημα, δεν τους έκανε την χάρη.

Απ’ όσα γνωρίζω και προσωπικά η Καρυστιανού δεν ενδιαφέρεται να γίνει πολιτικός. Είναι δικαίωμά της ωστόσο να κάνει ό,τι θέλει. Δικαίωμά της και στο μέλλον να αλλάξει απόφαση. Δεν του δίνω μεγάλες πιθανότητες είναι η αλήθεια αλλά δεν θα με χάλαγε διόλου.

Είναι τόσο μεγάλο το κενό της αντιπολίτευσης που οδεύει ολοταχώς η Ζωή Κωνσταντοπούλου προς τη δεύτερη θέση. Εκεί φτάσαμε. Δημήτρης Κανελόπουλος

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μη γελαστείς Τρικαλινέ Ψαριανέ… Βρίζω πολύ άσχημα σήμερα και έχω να βγάλω Σαββατοκύριακο. Τις υποσχέσεις μου (ειδικά τις κακές) τις τηρώ.

      • Τα νύχια της δεν τα πρόσεξες Πράσινη πιπεριά; Γράψε κάτι, μη σε προλάβει ο Γρηγόρης… Δεν κοτάς να γράψεις κάτι άλλο δικό σου, δεν διακινδυνεύεις «συγγενικά πρόσωπα». Έτσι; Διότι το όπλο είναι «παρά πόδα».
        ΥΓ. Είναι καλός ο Καρανίκας τώρα, «Άδωνι»;

      • Εσύ Πράσινη πιπεριά, έσκυψες ευλαβικά στο Σύνταγμα σαν τον Κούλη, ή είσαι στη γραμμή Βορίδη- Μαρινάκη;
        ΥΓ. (Όχι άσχετο) Γνώριζε ο Τσίπρας για τους νεκρούς στο Μάτι;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης