"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.6 C
Trikala

To Περιφερειακό Τμήμα Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού αποτελεί πυλώνα προσφοράς και αλληλεγγύης.

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Οι εργαζόμενοι και οι αξιόμαχοι εθελοντές με γνώμονα την αγάπη προς τον συνάνθρωπο μας είναι σε κάθε δράση που έχει επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του εκεί.

Κοντά στους συνανθρώπους μας στις πληγείσες περιοχές του Νομού μας, από την πρωτοφανή κακοκαιρία που ο πόνος και η δυστυχία τους χτύπησε την πόρτα οι εθελοντές με υψηλά αντανακλαστικά ευαισθησίας ώρες ολόκληρες και ακούραστα ήταν εκεί απλώνοντας το χέρι σε κάθε άνθρωπο που δοκιμάστηκε σκληρά.

Συνεχίζουν να συσκευάζουν τα δέματα αγάπης που φτάνουν στην πόλη μας από την Κεντρική Διοίκηση του Ε.Ε.Σ. ώστε να διατεθούν στους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη στην Αγία Κυριακή, Μεγάλα Καλύβια, Γλίνος, Παραπόταμο, Βαλομάνδρι, Λιλή, Φαρκαδώνα, Κεραμίδι, Πηνειάδα.

Στις δραματικές στιγμές για τους συμπολίτες μας ο Dr Αντώνιος Αυγερινός στέλνει για άλλη μία φορά Ανθρωπιστική βοήθεια, βρίσκεται από την πρώτη στιγμή σε πλήρη ετοιμότητα ενεργοποιώντας όλες του τις δυνάμεις.

Ο Ε.Ε.Σ είναι πράξεις, πράξεις ανθρωπιάς, αλληλεγγύης, αγάπης και όχι λόγια, δημιουργώντας ένα δυνατό δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης και φροντίδας προς κάθε συμπολίτη που έχει ανάγκη, ένα πολύτιμο έργο που θα συνεχίσει αξιοπρεπώς και απτόητος με αγάπη και φροντίδα όπου υπάρχει ανάγκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης