"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

26.4 C
Trikala

To “ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ” για τη φωτιά στο αμαξοστάσιο

lafarm

Σχετικά άρθρα

20160208_214009

Οι δημοτικοί σύμβουλοι του “ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ” Δημήτρης Παπαθανασίου και Βασίλης Ζώης επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί το χώρο του αμαξοστασίου του Δήμου Τρικκαίων , προκειμένου να διαπιστώσουν το ύψος των ζημιών που υπέστησαν οι υποδομές του από τη χθεσινοβραδυνή πυρκαϊά  και να ενημερωθούν από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Πολυμερόπουλο και τους εργαζόμενους για τις συνθήκες του δυστυχήματος και τις επιπτώσεις που θα έχει στη λειτουργία του μηχανοστασίου .

papathanasioy

Επιβεβαίωσαν το απόλυτα ευεργετικό αποτέλεσμα της άμεσης επέμβασης των δυνάμεων της πυροσβεστικής υπηρεσίας Τρικάλων και εξέφρασαν τη βεβαιότητά τους ότι θα είναι επιτυχές και το αποτέλεσμα των ανακριτικών της ενεργειών.

Κυρίως όμως εξέφρασαν  έμπρακτα τη συμπαράστασή τους  στην προσπάθεια των εργαζομένων και του αρμόδιου αντιδημάρχου για την αποκατάσταση των υλικών ζημιών , συναινώντας από τώρα στην άμεση διάθεση κονδυλίων από δημοτικούς πόρους προς αυτή την κατεύθυνση,ώστε άμεσα να επαναλειτουργήσουν οι τόσο νευραλγικές υπηρεσίες του Δήμου μας .

Αυτή τη φορά όμως θα πρέπει να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες ώστε να πετύχουμε ασφάλεια και ποιότητα και για τις εγκαταστάσεις , αλλά κυρίως για τους εργαζόμενους,που επιτελούν μια πολύ δύσκολη και βαριά αποστολή.

Ας μετατρέψουμε λοιπόν την καταστροφή σε δημιουργικό και ασφαλές αποτέλεσμα προς όφελος του Δήμου , των εργαζομένων του, της ίδιας της κοινωνίας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης