"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16 C
Trikala

“Το παιδί μου ζει στο σκοτάδι άδικα”

lafarm

Σχετικά άρθρα

Για τη μεγάλη μάχη που συνεχίζει να δίνει ο Γεράσιμος, ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι της επιβατικής αμαξοστοιχίας στην τραγωδία των Τεμπών, μίλησε το πρωί της Τετάρτης ο πατέρας του.

Εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την έναρξη της δίκης, ανέφερε πως «τρία χρόνια περιμέναμε αυτή την ημέρα, ώστε να δικαιωθούν οι 57 άνθρωποι που έφυγαν τόσο βίαια από τη ζωή». Όπως είπε, δικαίωση δεν αφορά μόνο εκείνους που χάθηκαν, αλλά και τον Γεράσιμο, ο οποίος, όπως τόνισε, «λίγα χιλιόμετρα από εδώ δίνει μια τεράστια μάχη, με φρικτούς πόνους, ζώντας άδικα στο σκοτάδι», καθώς και τα υπόλοιπα παιδιά που συνεχίζουν να περνούν δύσκολες ώρες και να υποβάλλονται σε επεμβάσεις.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι εύχεται η δίκη να είναι δίκαιη και να αποδοθούν όλες οι ευθύνες, χωρίς να υπάρξει καμία ατιμωρησία. «Ελπίζω να γίνει μια δίκαιη δίκη. Δεν είμαι δικαστής, αλλά θέλω να υπάρξει δικαίωση», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος, τέλος, στην κατάσταση της υγείας του γιου του, περιορίστηκε να πει πως ο Γεράσιμος νοσηλεύεται με εξαιρετική φροντίδα, πλαισιωμένος από μια μεγάλη ομάδα γιατρών και από την αγάπη όλων στο νοσοκομείο Ιασώ στη Λάρισα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης