Στην τελευταία τους κατοικία οδηγούνται σήμερα οι τρεις από τις πέντε εργαζόμενες που έχασαν τη ζωή του στο φλεγόμενο εργοστάσιο.
Η εξόδιος ακολουθία για την Αναστασία Νάσιου, 65 ετών τελέστηκε στις 11:00 το πρωί στο Γριζάνο Τρικάλων, τόπο καταγωγής της. Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο σε κλίμα συγκίνησης.
Στις 14:00 το μεσημέρι αποχαιρετησαν τη Σταυρούλα Μπουκουβάλα, 56 ετών, στη Καρδίτσα συγγενείς και φίλοι της εκλιπούσας.
Η κηδεία της Αγάπης Μπουνόβα θα γίνει στις 16:00 στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Οι οικείοι της θα την οδηγήσουν στην τελευταία της κατοικία με συγκίνηση.
Την Παρασκευή θα τελεστούν οι δύο τελευταίες κηδείες. Στις 11:30 θα γίνει η εξόδιος ακολουθία της Ελένης Κατσαρού, 45 ετών, στον Άγιο Κωνσταντίνο Τρικάλων.
Στις 14:00 της ίδιας ημέρας θα αποχαιρετηθεί η Βασιλική Σκαμπαρδώνη, 42 ετών, παρουσία συγγενών και φίλων που θα τη συνοδεύσουν στην τελευταία της πορεία.



