"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.7 C
Trikala

Τρίκαλα – Έναρξη της προεκλογικής δραστηριότητας της Νέας Δημοκρατίας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με έντονο πολιτικό αποτύπωμα πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου “Η μεγάλη επιστροφή” του κ. Πατέλη Αλέξη, η οποία εξελίχθηκε σε ουσιαστική έναρξη της προεκλογικής δραστηριότητας της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή. Ο κ. Πατέλης από το 2019 έως το 2024 διετέλεσε Προϊστάμενος του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού.

Η εκδήλωση συγκέντρωσε το σύνολο σχεδόν των τοπικών και περιφερειακών στελεχών του κόμματος, σε μια εμφανή προσπάθεια επίδειξης συσπείρωσης και πολιτικής ετοιμότητας.
Το ενδιαφέρον μετατοπίστηκε γρήγορα από το περιεχόμενο του βιβλίου στις πολιτικές παρεμβάσεις που ακολούθησαν, με κυρίαρχο θέμα την προβολή του κυβερνητικού έργου.
Στο βήμα βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι κ.κ. Σκρέκας, Παπακώστα και Λιούτας, οι οποίοι αναφέρθηκαν στις πρωτοβουλίες και τις πολιτικές που υλοποιήθηκαν από τις θέσεις ευθύνης που κατείχαν.
Οι τοποθετήσεις τους κινήθηκαν σε γραμμή υπεράσπισης των κυβερνητικών επιλογών, δίνοντας έμφαση σε ζητήματα ανάπτυξης, καθημερινότητας και στήριξης των πολιτών.
Η παρουσίαση του βιβλίου αποτέλεσε το πλαίσιο για μια ξεκάθαρα πολιτική εκδήλωση, με σαφείς προεκλογικές αναφορές και μηνύματα, επιβεβαιώνοντας ότι η πολιτική κινητικότητα εντείνεται όσο πλησιάζει η εκλογική περίοδος.

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είχε προτάσεις για το μείζον πρόβλημα της υπογεννητικότητας ο κ. Πατέλης; Τις ανέπτυξε; Μη μου πείτε ότι αυτό δεν εμπεριέχει οικονομική διάσταση και μάλιστα δραματική για το μέλλον πατρίδας μας. Όλους οικογενειάρχες πάντως τους βλέπω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης