Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων για Μονή Πετράκη: Είχε κρυμμένο οξύ και το έριξε στους αρχιερείς [video] Reviewed by Momizat on . Παρών στο περιστατικό που σημειώθηκε σήμερα στη Μονή Πετράκη ήταν ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Θεόκλητος ο οποίος και είναι καλά στην υγεία του. Θύμα Παρών στο περιστατικό που σημειώθηκε σήμερα στη Μονή Πετράκη ήταν ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Θεόκλητος ο οποίος και είναι καλά στην υγεία του. Θύμα Rating: 0

Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων για Μονή Πετράκη: Είχε κρυμμένο οξύ και το έριξε στους αρχιερείς [video]

Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων για Μονή Πετράκη: Είχε κρυμμένο οξύ και το έριξε στους αρχιερείς [video]

Παρών στο περιστατικό που σημειώθηκε σήμερα στη Μονή Πετράκη ήταν ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Θεόκλητος ο οποίος και είναι καλά στην υγεία του.

Θύματα της επίθεσης με καυστικό υγρό είναι οι Μητροπολίτες Κασσανδρείας Νικόδημος, Άρτας Καλλίνικος, Δρυινουπόλεως Ανδρέας, Ζακύνθου Διονύσιος Δ’, Κηφισιάς Κύριλλος, Γουμενίσσης Δημήτριος και Γλυφάδας, Αντώνιος. Εκτός από τους μητροπολίτες τραυματίστηκε επίσης κι ένας αστυνομικός, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε τραυματισμός και δύο ακόμα ατόμων.

Ο συγκεκριμένος ιερέας ανήκε στο δυναμικό της Μητρόπολης Βέροιας και είχε καθαιρεθεί ήδη σε πρώτο βαθμό για υπόθεση που σχετίζεται με ναρκωτικά και την Τετάρτη το δευτεροβάθμιο Συνοδικό Δικαστήριο ετοιμαζόταν αν επικυρώσει την καθαίρεση.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή