Ελεύθερο με αυστηρούς περιοριστικούς όρους αφέθηκε, μετά από πολύωρη απολογία ενώπιον του ανακριτή στα Τρίκαλα, το δεύτερο διευθυντικό στέλεχος της μπισκοτοβιομηχανιας «Βιόλαντα».
Η απολογία του διήρκεσε περίπου τέσσερις ώρες, με ανακριτή και εισαγγελέα να αποφασίζουν τελικά να μην προχωρήσουν σε προφυλάκισή του, επιβάλλοντας ωστόσο σειρά περιοριστικών όρων: απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, υποχρεωτική εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα κάθε δεκαπέντε ημέρες και χρηματική εγγύηση ύψους 50.000 ευρώ.
Πρόκειται για το δεύτερο διευθυντικό στέλεχος της εταιρείας που αφήνεται ελεύθερο με περιοριστικούς όρους, καθώς ανάλογη απόφαση είχε ληφθεί και για ακόμη ένα στέλεχος της επιχείρησης τις προηγούμενες ημέρες.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Τρικάλων βρίσκονταν συγγενείς των γυναικών που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα, παρακολουθώντας με έντονη συναισθηματική φόρτιση τις εξελίξεις.
Υπενθυμίζεται ότι προφυλακιστέος έχει κριθεί ο ιδιοκτήτης και Διευθύνων Σύμβουλος της μπισκοτοβιομηχανίας, Κωνσταντίνος Τζιωρτζιώτης, ο οποίος παραμένει κρατούμενος στις φυλακές Τρικάλων από τις 18 Φεβρουαρίου, ενώ αναμένεται η απόφαση του δικαστικού συμβουλίου επί του αιτήματός του για αποφυλάκιση το προσεχές διάστημα.
Παράλληλα, η υπόθεση παραμένει σε πλήρη δικαστική διερεύνηση, με τις αρχές να εξετάζουν πτυχές που αφορούν τη λειτουργία και αδειοδότηση της επιχείρησης.
Στο μικροσκόπιο της έρευνας βρίσκονται οι σχετικές μελέτες και οι υπογραφές που τις συνοδεύουν, καθώς και ο ρόλος υπηρεσιακών παραγόντων που συμμετείχαν στις διαδικασίες, προκειμένου να διαπιστωθεί η τήρηση της προβλεπόμενης νομοθεσίας.




Αυτός ήξερε έπρεπε να πάει στην …..μπουζού
Η μη προφυλάκιση προκαλεί εύλογες αντιδράσεις· θα έπρεπε να είχε κρατηθεί μέχρι να ξεκαθαρίσει πλήρως η ευθύνη. 5 Μητέρες εργαζόμενες νεκρές είχαν!!!
Πέντε εργαζόμενες ΜΗΤΕΡΕΣ που πήγαν για το μεροκάματο ζητούν δικαίωση, και η κοινωνία περιμένει όχι απλώς έρευνα αλλά καθαρή και άμεση απόδοση ευθυνών χωρίς εκπτώσεις.
Η Δικαιοσύνη προσπαθεί να μας πείσει πως ο Γενικός Διευθυντής είχε διακοσμητικό ρόλο ?????? ΑΙΣΧΟΣΣΣΣΣΣ
Δεν έχουμε δικαιοσύνη όλοι είναι κουτουρού.Βλεπω στο δικαστήριο να πέφτουν οι κατηγορούμενοι στα μαλακά.Σε λίγο καιρό θα κυκλοφορούν ανάμεσα μας ελεύθεροι.
Οι κυρίες που κρατούσαν τα πανό, που έγραφαν κάτι για αξιοπρέπεια, δεν παρευρέθησαν για να τον χειροκροτήσουν;
ας μας απαντήσουν και στο γιατί σταμάτησε η 24ωρη φύλαξη του τόπου του εγκλήματος από την παρουσία περιπολικού της αστυνομίας!
Προφανώς ολοκληρώθηκε η έρευνα του χώρου. Δεν είναι δουλειά της αστυνομίας να φυλάει ιδιωτικό χώρο.
16:01 χτυπάει η Κοινή λογική.
16:04 χτυπάει το Κολχόζ.
Τελικά, «Some like it hot».
Τι δεν κατάλαβες Τάκη; Παλιά το τρολ έριχνε δόλωμα χαράματα, όταν έγραφε καμιά ειδησούλα (αντιγραφές, μην παίρνουμε φόρα), μετά τις μπάτσες όμως που έφαγε, το γύρισε στο μεσημέρι. Και είναι τόσο χαϊβάνι, που τα γράφει όλα μαζί. Γκαραγκούνς, κουτοπόνηρος…
Τους πήραν από εκεί για να φυλάξουν το σπίτι του Παπαχελά, που είναι δημόσιος χώρος.
Εσύ που είσαι Γκαραγκούνς άι σαλάγατα γκιρίζ, κομματόσκλου της δεξιάς, μόκο ντιγκιντάκα των Τρικάλων κίτσο.