Στο διάσημο ταβερνείο της πόλης οι άνθρωποι του έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται υπερήφανοι για την διαδρομή του, που το έχει καθιερώσει ως κορυφαία επιλογή στο χώρο της εστίασης για την πόλη των Τρικάλων
Όταν τα «Μεζεδοκαμωματα» έκαναν δειλά δειλά τα πρώτα τους βήματα το 1996 κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα έφταναν στο σημείο να ταυτιστούν αργότερα με μια ολόκληρη περιοχή, όπως τα Μανάβικα.
Το παλιό χυτήριο λοιπόν, αφού αναστηλώθηκε με πολύ κόπο, έδωσε τη θέση του σε μια όμορφη παραδοσιακή ταβέρνα και ταυτόχρονα το σύνθημα για την αναβάθμιση μιας ολόκληρης συνοικίας.
Από τότε μέχρι σήμερα κύλησε πολύς καιρός, τα «Μεζεδοκαμώματα» διανύουν ήδη τη δεύτερη δεκαετία λειτουργίας τους και συνεχίζουν να προσφέρουν στο τρικαλινό κοινό εξαίσια πιάτα, όπως είναι το «Βασιλικό πιάτο», το «αρχαίο έδεσμα» , η «φωλιά Πάντσο Βίλα», η «σφολιάτα της Ευτυχίας», «η σαλάτα δίχως όνομα» και τα «…πονηρά κεφτεδάκια!».
Στα «Μεζεδοκαμώματα» τα οποία είναι ανοιχτά καθημερινά απο τις 11 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, θα συναντήσετε περισσότερες απο 100 ετικέτες κρασιών, 20 διαφορετικές μπύρες, ντόπιο τσίπουρο, πολλές γεύσεις που διαμορφώνονται ανάλογα με την εποχή και φυσικά άριστη εξυπηρέτηση από το πολυμελές προσωπικό του καταστήματος.
Αυτοί είναι μερικοί από τους πολλούς λόγους, για τους οποίους τα «Μεζεδοκαμώματα» έχουν «μιλήσει» στην καρδιά των Τρικαλινών και όχι μόνο, καθώς και οι επισκέπτες που έρχονται στην πόλη μας, επιλέγουν το διάσημο ταβερνείο, που έχει αποκτήσει ξεχωριστή φήμη και εκτός των τειχών.