"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12 C
Trikala

Yπαρχει περίπτωση εδώ στη Θεσσαλία να είμαστε μέρος κάποιου κοινωνικού πειράματος ;

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μην ξανακούσω ούτε καιγόμαστε ούτε πνιγόμαστε…ήθελα να ήξερα με τι κριτήριο ξαναψηφισαν πανηγυρικά τον Μπεο;Τους αρέσει το ξύλο μάλλον ε; Κι όπως μαθαίνω ετοιμάζονται να ξαναβγαλουν τον Αγοραστό, ο οποίος πήρε τόσα εκατομμύρια ευρώ για αντιπλημμυρικά έργα και δεν έκανε τίποτα……ε την επόμενη φορά αν η Θεσσαλία σβηστεί από το χάρτη δεν θα μας φταίει ούτε ο καιρός ούτε η κλιματική αλλαγή ούτε η τύχη μας η κακή! Έλεος αλήθεια έλεος!!!

Μ.Σ.

4 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Για να το πω με χιούμορ (που μου επιτρέπει να λέω τα πιο ουσιώδη), ας μου επιτραπεί να παραφράσω τον Ελύτη:
  “Εάν αποσυνθέσεις τον Μπέο ή τον Αγοραστό (στην παρούσα περίπτωση) σου απομένουν ένας…., ένας….. και τα social media.
  Αφήνω να συμπληρώσει ο καθένας τα κενά κατά βούληση ή γνώση ενδεχομένως…
  Που σημαίνει: με άλλα τόσα τους ξαναφτιάχνεις”.
  Όλα είναι τόσο απλά τελικά….

 2. Δεν μπορώ να καταλάβω με τόσες καταστροφές στην Θεσσαλία πνίγηκαν οι άνθρωποι και συνεχίζουν να ψηφίζουν τους ίδιους πολιτικούς μα δεν έχουν σωστή κρίση μάλλον..οι πολλοί παρά μόνο οι λίγοι και πιο ευφυείς…προσοχή τον ψήφο μας την ερχόμενη Κυριακή(αν θέλουμε να έρθει το γούρι μας για το καλό του τόπου μας)!!Oσον αφορά το κοινωνικό πείραμα όλα είναι πιθανά, η τεχνική νοημοσυνη είναι επίκαιρη στις εφαρμογές..κάτι ίσως να παίζει επ αυτού..

 3. Όλοι εσείς οι πονηροί και ψαγένοι θα έπρεπε να ζείτε στον εγκατέλειμενο από όλους Βόλο συμπεριλαμβανομένου της κεντρικής εξουσίας αλλά και της τοπικής αυτοδιοίκησης των 10ετιων 2000- 2010..τότε μόνο η άποψη σας θα είχε βαρύτητα….τώρα απλά ασχολείστε με το περιτύλιγμα χωρίς να γνωρίζετε την ουσία κύριε αρθογραφε και κύριοι σχολιάζοντες.. Θα έπρεπε να ζείτε σε ένα Βόλο γεμάτο λακούβες κακοτεχνίες χωρίς καμμία φροντίδα στα πάρκα και τις παιδικές χαρές χωρίς ένα λουλούδι πουθενά…ναι σε μια πόλη δίπλα στο Πήλιο που είναι παράδεισος βλάστησης δεν υπήρχε ούτε ένα λουλούδι…σε μια πόλη που μόλις νύχτωνε το μόνο που έβλεπες στα πάρκα και σε κάθε γωνιά ήταν οι ναρκομανείς που έκαναν ανοιχτά χρήση ….με ελλιπή φωτισμό και με δέντρα στους δρόμους ακλαδευτα επί δεκαετία με αποτέλεσμα να μοιάζουν με δρόμους στην καλύτερη των περιπτώσεων ενός χωριού και άλλα πολλά που δεν μπορώ να σας τα απαριθμήσω…. Γι αυτό τον λόγο λοιπόν κύριοι εκλέγεται και θα ξαναεκλεχθει ο εκάστοτε Αχιλλέας Μπρος και όχι επειδή όλοι εμείς τρελάθηκα με ξαφνικά η γίναμε όλοι εξτρεμιστές και ακροδεξιοι όπως μας χαρακτηρίζουν τελευταία. Η αδιαφορία και η ανυπαρξία όλων, συμπεριλαμβανομένων και εσάς των αρθρογράφων που τότε δεν γράψατε ούτε μια γραμμή για τα χάλια μας, αυτη μας οδήγησε σε αυτή την ψήφο και καλά κάναμε….το αποτέλεσμα και η διαφορά είναι φανερή στον κάθε ένα που μπορεί να δει το πριν και το μετά…Σταματήστε λοιπόν την κριτική στον ιδιόμορφο κατά τα άλλα δήμαρχο μας και στους πολίτες του στολιδιου της Θεσσαλίας και ασχοληθείτε με τον τόπο σας….Μόνο τα θετικά σχόλια μας ενδιαφέρουν και μας κάνουν καλύτερους …όλα τα υποτιμητικά για τους ανθρώπους και την πόλη μας αφήνουν απλά αδιάφορους …όσο αδιάφοροι και ανυπαρκτοι ήσασταν εσείς όταν είχαμε πρόβλημα…. Αρκετά λοιπόν δεν χρειαζόμαστε άλλο από το ενδιαφέρον σας μην κοπτεστε άλλο….ευχαριστώ.

 4. Δεν υπάρχει καμία ελπίδα για τη Θεσσαλία τελικά.οσο υπάρχουν άνθρωποι που τους ενδιαφέρει μόνο το περιτύλιγμα…. Καλά τα λουλουδάκια και τα χριστουγεννιάτικα στολίδια και φωτάκια αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν σώζουν από τις πλημμύρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης