"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

4.9 C
Trikala

Υγειονομική κάλυψη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ανωμάλου Δρόμου από το Περιφερειακό Τμήμα Τρικάλων του Ε.Ε.Σ .

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2025, ο Ε.Ε.Σ Τρικάλων, κατόπιν αιτήματος του ΣΕΓΑΣ για την υγειονομική κάλυψη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ανωμάλου
Δρόμου όλων των κατηγοριών στο Αθλητικό Κέντρο « ΣΚΑΜΝΙΕΣ ΠΗΓΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ» και μετά από έγκριση του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντωνίου Αυγερινού, συμμετείχε με εθελοντές του Τομέα Υγείας και τη Νοσηλεύτρια – Εκπαιδεύτρια Πρώτων Βοηθειών, στο κάλεσμα των διοργανωτών για την παροχή Πρώτων Βοηθειών.

Οι εθελοντές πλήρως εξοπλισμένοι παρείχαν υγειονομική κάλυψη στους αγώνες
όπου συμμετείχαν 800 περίπου αθλητές από όλη την Ελλάδα. αντιμετώπισαν άμεσα και με επαγγελματισμό τα περιστατικά που προέκυψαν, όπως θλάσεις,
τραυματισμούς, εκδορές. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η παρουσία μας σε όλη τη διάρκειά των αγώνων προσέφερε πολύ σημαντικό αίσθημα ασφάλειας σε όλους τους συμμετέχοντες συμβάλλοντας στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Τρικάλων, Στέφανος Μπέης κατόπιν προσκλήσεως παρευρέθηκε στο Αθλητικό Κέντρο και έκανε απονομή μεταλλίων στους αθλητές. Ευχαριστούμε θερμά τον ΣΕΓΑΣ για την εμπιστοσύνη του στο Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Τρικάλων, να καλύψει υγειονομικά την διοργάνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης