Σήμερα η απολογία του τρικαλινού δασκάλου για ασέλγεια σε παιδιά! Reviewed by Momizat on . Για σήμερα Τετάρτη έχει προγραμματιστεί η απολογία στην ανακρίτρια του 52χρονου δασκάλου, για τον οποίο έχει σχηματιστεί δικογραφία με οκτώ καταθέσεις-καταγγελί Για σήμερα Τετάρτη έχει προγραμματιστεί η απολογία στην ανακρίτρια του 52χρονου δασκάλου, για τον οποίο έχει σχηματιστεί δικογραφία με οκτώ καταθέσεις-καταγγελί Rating: 0

Σήμερα η απολογία του τρικαλινού δασκάλου για ασέλγεια σε παιδιά!

koritsi apognosi
Για σήμερα Τετάρτη έχει προγραμματιστεί η απολογία στην ανακρίτρια του 52χρονου δασκάλου, για τον οποίο έχει σχηματιστεί δικογραφία με οκτώ καταθέσεις-καταγγελίες γονέων, για ασέλγεια σε βάρος των παιδιών τους που φοιτούν στο δημοτικό σχολείο, όπου διδάσκει ο ίδιος.

Ο 52χρονος δηλώνει αθώος και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη, 3 Ιουνίου.

Η δικηγόρος Iώ Τόγελου παραδέχθηκε σε δηλώσεις της στο Ράδιο Ζυγός
ότι στη δικογραφία υπάρχουν οκτώ καταθέσεις καταγγελίες γονιών,
ενώ κατά την ίδια σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του δασκάλου δεν βρέθηκε κάποιο μεμπτό στοιχείο,όπως πορνογραφικό σε σκληρό δίσκο υλικό αλλά και κάθε άλλο είδος έντυπου υλικού.

Εκείνο που σημείωσε η ίδια είναι ότι ο 52 χρονος είναι πατέρας δύο παιδιών και καλός οικογενειάρχης και έχει τη στήριξη της οικογένειάς του.

Πάντως για σήμερα γονείς και κάτοικοι του χωριού, έχουν προγραμματίσει να παραστούν στα Δικαστήρια ενώ το σχολείο σήμερα δεν λειτούργησε.
Επίσης θα υπάρξει προσέγγιση των παιδιών από παιδοψυχολόγους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή