Εδώ ο κόσμος καίγεται…και να περιμένεις τον Ρουβά, την Μενδώνη και τον Αγοραστό να σε σώσουν Reviewed by Momizat on . Κατακαημένε ψηφοφόρε όλα τα χρόνια που τους στηρίζεις πότε ενδιαφέρθηκαν για σένα; Μόνο για την προσωπική τους προβολή και φιλαρέσκεια ενδιαφέρονται. Στήνουν φι Κατακαημένε ψηφοφόρε όλα τα χρόνια που τους στηρίζεις πότε ενδιαφέρθηκαν για σένα; Μόνο για την προσωπική τους προβολή και φιλαρέσκεια ενδιαφέρονται. Στήνουν φι Rating: 0

Εδώ ο κόσμος καίγεται…και να περιμένεις τον Ρουβά, την Μενδώνη και τον Αγοραστό να σε σώσουν

Εδώ ο κόσμος καίγεται…και να περιμένεις τον Ρουβά, την Μενδώνη και τον Αγοραστό να σε σώσουν

Κατακαημένε ψηφοφόρε όλα τα χρόνια που τους στηρίζεις πότε ενδιαφέρθηκαν για σένα;

Μόνο για την προσωπική τους προβολή και φιλαρέσκεια ενδιαφέρονται.

Στήνουν φιέστες σε καιρό πανδημικής και οικονομικής κρίσης και εσένα σε συμβουλεύουν να προσέχεις και να μείνεις στο σπίτι.

Πως κατάντησες έτσι Ελλάδα μου.

Να περιμένεις τον Ρουβά, την Μενδώνη και τον Αγοραστό να σου δώσουν μια ανάσα.

Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων: home
Με στολή δύτη Αγοραστός και Ρουβάς εγκαινίασαν το πρώτο υποβρύχιο ...

Σχόλια (5)

 • Μπαχαλόγατος

  Μια ζωή δεν ευχαριστιέστε με τίποτα!
  Τί θα έκαναν οι δικοί σας. αρεστοί;

  Απάντηση
 • ME TON AGORASTO

  Βάλτε κ σεις υποψήφιοι εκεί στο trikkipress να πάρετε τα Βάϊα…Όλο κριτική…

  Απάντηση
 • Με όλους τους ανθρώπους

  Παπαγαλάκια σας πονάει η αλήθεια!!!

  Απάντηση
 • Γιάννης

  Η ιστορία ζωντανεύει ανοιχτά της Αλοννήσου και γίνεται «κτήμα» όλης της ανθρωπότητας

  γιατί σήμερα θα αποδοθεί στους λάτρεις του καταδυτικού τουρισμού από την Περιφέρεια Θεσσαλίας το ναυάγιο της Περιστέρας.
  Η αρχαία Ίκος (σημερινή Αλόννησος) ήταν φημισμένη για τη συμμετοχή της στις εμπορικές διαδρομές, καθώς πολλά εμπορικά πλοία την είχαν σημείο αναφοράς. Ένα εξ αυτών βυθίστηκε το 435 π.Χ., το οποίο ανακάλυψε το 1985 ο Δημήτρης Μαυρίκης, ένας ψαράς του νησιού.
  Σήμερα η Περιφέρεια Θεσσαλίας γίνεται η πρώτη και μοναδική Περιφέρεια στη χώρα με Υποβρύχια Μουσεία και προσφέρει στην παγκόσμια κοινότητα των αυτοδυτών και στους λάτρεις των ενάλιων αρχαιοτήτων τη δυνατότητα να επισκεφτούν τον «Παρθενώνα των ναυαγίων».
  Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε επανειλημμένα να ερθει σε επαφή με τον περιφερειαρχη Θεσσαλίας, προκειμένου να τον ενημερώσει ότι θα σταλεί εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να διαβάσει χαιρετισμό του Αλέξη Τσίπρα για αυτό το σημαντικό πολιτιστικό έργο.

  Όταν βρέθηκε στο νησί η υπουργός πολιτισμού, ο περιφερειάρχης έγινε ξαφνικά «άφαντος», μην απαντώντας στις οχλήσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Αγοραστός τελικά ευρέθη, αλλά ήταν απασχολημένος και υποσχέθηκε στον συνομιλητή του, πρώην υφυπουργό πολιτισμού, Κωνσταντίνο Στρατή, πως θα επικοινωνούσαν εντός ολιγου. Εις μάτην.

  Εν τέλει το πρόγραμμα της εκδήλωσης δεν περιελάμβανε την ανάγνωση του χαιρετισμού του Αλέξη Τσίπρα.

  Άλλωστε, σύμφωνα με τα ήθη της κυβέρνησης, οποίος έχει το ψαλίδι για να κόψει την κορδέλα, έχει και το δικαίωμα να αποκλείει όσους ομιλητές δεν είναι της αρεσκείας του.

  Απάντηση
 • Γιάννης

  Φορώντας την γνωστη κελεμπία, η Μενδώνη εμφανίστηκε εκνευρισμένη με τις εικόνες συνωστισμού στην Αλόννησο.
  Λεπτομέρεια ότι ολοι φορούσαν μασκες εκτος από την ίδια, λεπτομέρεια ότι απαίτησε από τον Περιφερειαρχη να της μαζέψει κόσμο.
  Μας κουράσατε με τις γελοιότητες σας
  ΝΔ ξεφτίλες. …

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή