Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα Τρικάλων: Όλοι την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στην Αθήνα! Reviewed by Momizat on . Η Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα Τρικάλων καλεί τους πατριώτες και δημοκράτες συμπολίτες να συμμετάσχουν στο παλλαϊκό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που θα γίνει στην Αθ Η Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα Τρικάλων καλεί τους πατριώτες και δημοκράτες συμπολίτες να συμμετάσχουν στο παλλαϊκό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που θα γίνει στην Αθ Rating: 0

Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα Τρικάλων: Όλοι την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στην Αθήνα!

Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα Τρικάλων: Όλοι την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στην Αθήνα!

Η Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα Τρικάλων καλεί τους πατριώτες και δημοκράτες συμπολίτες να συμμετάσχουν στο παλλαϊκό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που θα γίνει στην Αθήνα την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019.
Εντείνουμε τον αγώνα μας για την ακύρωση της εγκληματικής συνθήκης των Πρεσπών και αντιστεκόμαστε με κάθε νόμιμο και συνταγματικά κατοχυρωμένο τρόπο κατά της μεθοδευμένης προδοσίας της πατρίδας μας.
Στις 20 Ιανουαρίου ενώνουμε τις φωνές μας μαζί με όλους τους άλλους Έλληνες!
Ενημερώνουμε ότι θα ναυλωθούν λεωφορεία για την μετακίνηση προς την Αθήνα στα οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα:
6936504322 (κ. Βαγγέλης Στέφος)
6946498751 (κ. Σωτήρης Κύρμπας).
2431036363 (Καραθανάσης Travel)
Τιμή εισιτηρίου 15€
Ώρα αναχώρησης 07:00, από κεντρική πλατεία Τρικάλων (έμπροσθεν πρώην Κωστάρα)
Η ώρα της επιστροφής θα καθοριστεί καθοδόν για την Αθήνα (σύμφωνα με τις εντολές της Αστυνομίας).
Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα Τρικάλων
• Σε περίπτωση που συζητηθεί στη βουλή για ψήφιση η συνθήκη νωρίτερα της 20 Ιανουαρίου θα μεταφερθεί και η συγκέντρωση.
• Σε κάθε περίπτωση θα είμαστε παρόντες και την ημέρα της ψήφισης στη βουλή.

Σχόλια (2)

 • αδιόρθωτος

  Είμαστε αδιόρθωτοι ! Δουλειά δεν είχε ο διάολος έξυνε τα νύχια του, για να μη πω το αισχρό γ… τα παιδιά του ! Τρώμε τις σάρκες μας.
  Nέα συζήτηση, νέες κινητοποιήσεις, για το ΑΝ οι τελικές συνταγματικές αλλαγές στη γείτονα (η χώρα που φέρει το όνομα της πρωτεύουσάς της) θα προκαλέσουν πρόβλημα στο παρελθόν!

  Ένα εθνικό θέμα που θα έπρεπε να είναι παράδειγμα εθνικής συνοχής έχει μετατραπεί σε… λαϊκή «εξέγερση». Μιλάμε για την απόλυτη ανευθυνότητα των πατριωτών και δημοκρατικών όπως αυτοαποκαλούνται οι παραπάνω μακεδονομάχοι. Αντί να κοιτάξουμε τα λάθη μας από ίδρυσης του νεοελληνικού κράτους τι κάνουμε; Συνεχίζουμε να υποδαυλίζουμε τα πάθη, να το παίζουμε «μεγαλοαλέξανδροι» και να αναγάγουμε ένα εθνικό θέμα σε νέο… Βατερλό της εξωτερικής μας πολιτικής. Εν ολίγοις, να κάνουμε μικροπολιτική προς ίδιον συμφέρον, κομματικό και προσωπικό, μόνο και μόνο για να δείξουμε τι; Την αποτυχία μας ως χώρα.
  Πότε θα πάψουμε να τρώμε τις σάρκες μας ως χώρα ?
  Μακιαβελική σκέψη: Καταφερενετε να ρίξετε την κυβέρνηση και έρχεται η ΝΔ. Τι θα κάνει ; Εσεις, μακεδοναμάχοι, τι θα κάνετε ;

  Απάντηση
 • αδιόρθωτος 2

  «ανάλυση» φωτογραφίας : σε πρώτο πλάνο πολλοί στρατιώτες, ένας «φωτογράφος», ένας καμεραμάν, ένας ντυμένος στα λευκά σαν εκκλησιαστικός καθολικός, ένα κίτρινο γιλέκο (εκπρόσωπος των «ΚΓ» της Γαλλίας;) ένας κοκκινοσκούφης (σοβιέτ;) και ένας μαυροσκούφης (μουσουλινο…) και…πίσω το πλήθος, ο λαός.Τσίρκο ! Σαν δεν ντρεπόμαστε ! Αν το γελοίο σκότωνε θα είμασταν λίγοι…

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή