"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.9 C
Trikala

Είναι «αστεία» η αντιπαράθεση για τις αναθέσεις στον Δήμο Τρικκαίων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Είναι αστείο να λέγεται ότι δεν υπάρχει-πέρα από τις ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες-ηθικό ζήτημα με το τεράστιο αριθμού αναθέσεων (474!) σε σύζυγο αυτοδιοικητικού.

 Είναι αστείο να λέγεται από την παράταξη του δημάρχου Ν. Σακκά ότι «το θέμα αυτό δεν μας αφορά αφού ο συντριπτικός  αριθμός των αναθέσεων δεν έγινε από την Επανεκκίνηση 3 αλλά από την Επανεκκίνηση 2

 Είναι αστείο να λέγεται  και δεν αντέχει σε καμία κριτική, ότι ο πρώην δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου δεν έβαλε το χέρι του  για τη δημιουργία της -παρθενογεννημένης πλέον παράταξης του Νίκου Σακκά.

Σιγά σιγά θα μας πουν ότι είναι και μαλωμένοι

Είναι αστείο  να καταγγέλλεται ο Ηλιάδης ότι  φωτογραφήθηκε σε  «σταματημένο έργο» όταν οι σύμβουλοι του Σακκά φωτογραφίζονται καθημερινά για κάθε τετραγωνικό μέτρο ασφάλτου που πέφτει.

 Είναι επίσης αστείο να λέγεται ότι ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Παναγιώτου δεν έχει το δικαίωμα να τοποθετείται ως δημοτικός σύμβουλος γιατί πρωτίστως είναι δημοτικός σύμβουλος.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δυστυχώς δεν είναι αστείο καθόλου. Μάλλον θλιβερό. Η αλαζονεία είναι χαρακτηριστική στους μικρούς πρίγκιπες των Τρικάλων. Άλλωστε αυτούς δεν τους ακουμπά ούτε ο νόμος, ούτε η δικαιοσύνη, ούτε η δημόσια κατακραυγή. Καθαρίζει ο υπουργός και τους ξαναφτιάχνουν τη τσαλακωμένη εικόνα γνωστά site της πόλης με εμετικές πληρωμένες αναρτήσεις… Αξίζουν….

  2. Γενικώς, είναι αστείο ότι αυτοί που έχουν χάσει εντελώς την τσίπα, θέλουν να χάσουμε εμείς την αίσθηση της λογικής και μας καλούν να “αποδείξουμε” τα αυταπόδεικτα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης