Θετικός για τη διεύρυνση του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ, ο απολογισμός της επίσκεψης Τσίπρα στα Τρίκαλα. Reviewed by Momizat on . Απέδωσε τελικά αποτελέσματα η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στα Τρίκαλα, όπως φαίνεται και από τη παρουσία στην ομιλία του δύο  πρωτοκλασάτων στελεχώ Απέδωσε τελικά αποτελέσματα η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στα Τρίκαλα, όπως φαίνεται και από τη παρουσία στην ομιλία του δύο  πρωτοκλασάτων στελεχώ Rating: 0

Θετικός για τη διεύρυνση του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ, ο απολογισμός της επίσκεψης Τσίπρα στα Τρίκαλα.

Θετικός για τη διεύρυνση του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ, ο απολογισμός της επίσκεψης Τσίπρα στα Τρίκαλα.

Απέδωσε τελικά αποτελέσματα η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στα Τρίκαλα, όπως φαίνεται και από τη παρουσία στην ομιλία του δύο  πρωτοκλασάτων στελεχών του ΚΙ.ΝΑΛ.

Πρόκειται για το Δήμαρχο Μετεώρων κ.Αλέκο και τη πολιτευτή του κινήματος κ.Χρύσα Ντιντή, που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση του τοπικού ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και παρακολούθησαν τον πρώην πρωθυπουργό να κάνει απολογισμό του έργου του, δίνοντας παράλληλα το στίγμα της αντιπολιτευτικής του τακτικής για το επόμενο διάστημα. 

Παρουσία επίσης κατέγραψαν, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Τρικκαίων κ. Κρεμμύδας στέλεχος του ΚΙΝΑΛ και ο   κ. Ξάφος, προερχόμενος από το ΚΙΝ.ΑΛ και υοψήφιος με τον Σύριζα στις τελευταίες εκλογές , ανταποδίδοντας μάλλον για λόγους πολιτικής ευγένειας, τη προεκλογική επίσκεψη του κ.Τσίπρα στο εκλογικό τους κέντρο.

Εκεί ήταν και ο πρώην δήμαρχος Καρδίτσας Δομίνικος Βερύλης.

Το σίγουρο είναι πάντως, ότι οι επαφές και οι προσχωρήσεις στελεχών του πρώην ΠΑ.ΣΟ.Κ, τόσο στο νέο κεντροαριστερό σχηματισμό όσο και στη ΝΔ θα συνεχιστούν, θέτοντας ουσιαστικά ζήτημα πολιτικής επιβίωσης για το κόμμα της κ.Φώφης Γεννηματά.

Τελικά, “η μόνη ιδεολογία του πολιτικού, είναι η επανεκλογή και η πολιτική του επιβίωση”, όπως έλεγαν οι παλιοί κοινοβουλευτικοί και μάλλον είχαν δίκιο.

Κωνσταντίνος Κουτσονάσιος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή