Θρήνος στα Τρίκαλα : Πέθανε αιφνιδίως 19χρονο παλικάρι Reviewed by Momizat on . Ένας ακόμα νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του στα Τρίκαλα. Πρόκειται για ένα 19χρονο παλικάρι που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Διασκέδαζε με φίλους του όταν ξαφνικά αι Ένας ακόμα νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του στα Τρίκαλα. Πρόκειται για ένα 19χρονο παλικάρι που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Διασκέδαζε με φίλους του όταν ξαφνικά αι Rating: 0

Θρήνος στα Τρίκαλα : Πέθανε αιφνιδίως 19χρονο παλικάρι

Θρήνος στα Τρίκαλα : Πέθανε αιφνιδίως 19χρονο παλικάρι

Ένας ακόμα νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του στα Τρίκαλα. Πρόκειται για ένα 19χρονο παλικάρι που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Διασκέδαζε με φίλους του όταν ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία .

Ο 19χρόνος Κωνσταντίνος Τσινάνης από την Φανερωμένη Τρικάλων μαζί με άλλους πέντε φίλους του κάθισε για ποτό σε γνωστό μπαράκι κοντά στα «Μανάβικα«.    Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, η παρέα των νεαρών έδειχνε ευχάριστη και σε καμία περίπτωση δεν φανταζόνταν κάποιος  το τι θα ακολουθούσε .

Διακομίστηκε αμέσως στο νοσοκομείο Τρικάλων όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή . Η αιτία θανάτου θα διαγνωσθεί από τη νεκροψία νεκροτομή . 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή