“Μουδιασμένη” η αγορά στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . “Μουδιασμένη” βρίσκει την τοπική αγορά η επόμενη ημέρα της καραντίνας με τους καταναλωτές να κινούνται διστακτικά και τους μικρομεσαίους εμπόρους να είναι έντον “Μουδιασμένη” βρίσκει την τοπική αγορά η επόμενη ημέρα της καραντίνας με τους καταναλωτές να κινούνται διστακτικά και τους μικρομεσαίους εμπόρους να είναι έντον Rating: 0

“Μουδιασμένη” η αγορά στα Τρίκαλα

“Μουδιασμένη” η αγορά στα Τρίκαλα

“Μουδιασμένη” βρίσκει την τοπική αγορά η επόμενη ημέρα της καραντίνας με τους καταναλωτές να κινούνται διστακτικά και τους μικρομεσαίους εμπόρους να είναι έντονα προβληματισμένοι .

 Η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη υποστηρίζουν οι έμποροι και όπως λένε «δεν είναι μόνο το θέμα της κίνησης που απασχολεί τις επιχειρήσεις, αφού σε κάποιο βαθμό αναμέναμε αυτά τα δεδομένα». 

Αυτή την στιγμή έχουν συσσωρευτεί αρκετές υποχρεώσεις, αρκετά προβλήματα, και κάθε μέρα που περνά αυτά αυξάνονται ενώ έχουν στενέψει πολύ τα περιθώρια στην αγορά και χρειαζόμαστε επειγόντως οξυγόνο, για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας».

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή