«Μουδιασμένη» η Τρικαλινή αγορά Reviewed by Momizat on . «Μουδιασμένη» η Τρικαλινή αγορά αφού η  κίνηση την εορταστική περίοδο δεν ήταν η αναμενόμενη. Η κίνηση στα ντόπια καταστήματα ακόμη και τις Κυριακές   που παρέμ «Μουδιασμένη» η Τρικαλινή αγορά αφού η  κίνηση την εορταστική περίοδο δεν ήταν η αναμενόμενη. Η κίνηση στα ντόπια καταστήματα ακόμη και τις Κυριακές   που παρέμ Rating: 0

«Μουδιασμένη» η Τρικαλινή αγορά

«Μουδιασμένη» η Τρικαλινή αγορά
«Μουδιασμένη» η Τρικαλινή αγορά αφού η  κίνηση την εορταστική περίοδο δεν ήταν η αναμενόμενη. Η κίνηση στα ντόπια καταστήματα ακόμη και τις Κυριακές   που παρέμειναν ανοικτά σε καμία περίπτωση δεν θύμιζε εορταστική περίοδο.
Οι Τρικαλινοί καταστηματάρχες  δεν κρύβουν την απογοήτευση τους  αφού κόσμος μπορεί να βγήκε στους δρόμους της πόλης, πολύ λίγοι όπως ήταν εκείνοι που μπήκαν  στα μαγαζιά.
Οι περισσότεροι καταναλωτές για να μπουν στο εορταστικό πνεύμα των ημερών επέλεξαν να  κάνουν μια βόλτα στο κέντρο της πόλης, να «ψωνίσουν» με τα μάτια και να πιουν ένα καφέ.
Η αγορά των Τρικάλων αργοσβήνει όχι μόνο λόγω της οικονομικής κρίσης που επικρατεί αλλά και της «εισβολής» των μεγάλων αλυσίδων που κατάφεραν να κερδίσουν τα μεγαλύτερο μέρος του καταναλωτικού κοινού. 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή