Νέο γύρο κινητοποιήσεων προετοιμάζουν αγρότες και κτηνοτρόφοι Reviewed by Momizat on . Ραντεβού στη Νίκαια δίνουν στις 11 Οκτωβρίου αγρότες και κτηνοτρόφοι προετοιμάζοντας το νέο γύρο των κινητοποιήσεων. Σε σχετική ανακοίνωση της Πανελλήνιας Συντο Ραντεβού στη Νίκαια δίνουν στις 11 Οκτωβρίου αγρότες και κτηνοτρόφοι προετοιμάζοντας το νέο γύρο των κινητοποιήσεων. Σε σχετική ανακοίνωση της Πανελλήνιας Συντο Rating: 0

Νέο γύρο κινητοποιήσεων προετοιμάζουν αγρότες και κτηνοτρόφοι

Νέο γύρο κινητοποιήσεων προετοιμάζουν αγρότες και κτηνοτρόφοι

Ραντεβού στη Νίκαια δίνουν στις 11 Οκτωβρίου αγρότες και κτηνοτρόφοι προετοιμάζοντας το νέο γύρο των κινητοποιήσεων. Σε σχετική ανακοίνωση της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής αγροτών και κτηνοτροφών επισημαίνονται τα εξής: «Αναλογιζόμενοι όλοι μας το νέο τοπίο που έχει διαμορφωθεί και δημιουργηθεί με τη διεθνή αλλά και εγχώρια οικονομική κρίση όπου ο πρωτογενής τομέας παρουσιάζεται ως ο κυρίαρχος χαμένος των διεθνών και εγχώριων αγορών, η διαμόρφωση ενός ενιαίου μετώπου αντίστασης, εμφανίζεται περισσότερο από ποτέ αναγκαία και επιτακτική.

Σκοπός μας είναι να αποφασίσουμε όλοι μαζί την μορφή του αγώνα που θα ακολουθήσουμε, όχι μόνο για τον κλάδο μας, αλλά και για όλους τους καταναλωτές. Απέναντι σε Τρόικα και λανθασμένες πολιτικές.
Δίνοντας ίσως την ύστατη στιγμή, την ευκαιρία να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων, κοιτάζοντας κατάματα τη στυγνή και σκληρή πραγματικότητα που οδηγεί σε συρρίκνωση και αφανισμό τον πρωτογενή τομέα. Δηλαδή τον τομέα μας».

ert.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή