Να σταματήσει ΤΩΡΑ! το πείραμα του «λεωφορείου χωρίς οδηγό» Reviewed by Momizat on .   ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ |:  Στα Τρίκαλα, κομμάτι της μνημονιακής Ελλάδας, τα οικονομικά, κοινωνικά και δημοκρατικά δικαιώματα των πολιτών κατακρεουργούνται, ενώ τα π   ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ |:  Στα Τρίκαλα, κομμάτι της μνημονιακής Ελλάδας, τα οικονομικά, κοινωνικά και δημοκρατικά δικαιώματα των πολιτών κατακρεουργούνται, ενώ τα π Rating: 0

Να σταματήσει ΤΩΡΑ! το πείραμα του «λεωφορείου χωρίς οδηγό»

Να σταματήσει ΤΩΡΑ! το πείραμα του «λεωφορείου χωρίς οδηγό»

 

ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ |:  Στα Τρίκαλα, κομμάτι της μνημονιακής Ελλάδας, τα οικονομικά, κοινωνικά και δημοκρατικά δικαιώματα των πολιτών κατακρεουργούνται, ενώ τα προβλήματα της πόλης χάσκουν άλυτα και επιδεινώνονται.

Η Δημοτική Αρχή Τρικκαίων όμως αδιαφορεί παντελώς για όλα αυτά και επιδίδεται μονίμως σε κινήσεις εντυπωσιασμού και αποπροσανατολισμού των δημοτών, που ενίοτε προσθέτουν μύρια όσα προβλήματα στον τόπο.
Τελευταίο παράδειγμα το «πιλοτικό πρόγραμμα του λεωφορείου χωρίς οδηγό», που μήνες τώρα προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στην πόλη και τους πολίτες. Με τις καθημερινά πολλαπλασιαζόμενες αυθαίρετες παρεμβάσεις που γίνονται στους κεντρικούς δρόμους της πόλης για τη διέλευση των 4 οχημάτων προκαλούν μύρια όσα προβλήματα και κυκλοφοριακό κομφούζιο αναστατώνοντας τους πολίτες.
Μπορεί η αγανάκτηση και η οργή των δημοτών να έχει χτυπήσει κόκκινο, ωστόσο η Δημοτική Αρχή κάνει πως δεν βλέπει και δεν ακούει τίποτε! Και συνεχίζει… απτόητη το επικοινωνιακό της τρυκ για ένα πείραμα που μόνο αυτή γνωρίζει το σκοπό του.
Οι Τρικαλινοί όμως δεν πρόκειται να γίνουν πειραματόζωα της Δημοτικής Αρχής Παπαστεργίου! Το αίτημα πια είναι παλλαϊκό: ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ «ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΟΔΗΓΟ»!
Αλλιώς, αν δεν το σταματήσει η Δημοτική Αρχή, πολύ σύντομα η ίδια η οργή των Τρικαλινών θα το σταματήσει και θα βάλει τέλος σ’ αυτό το απαράδεκτο πείραμα! Η πόλη ανήκει στους πολίτες και όχι στα αγνώστου χρησιμότητας πειράματα των αρχόντων!
Καλούμε κάθε συμπολίτη μας να παρευρεθεί στη συγκέντρωση του Μετώπου Λαού που θα γίνει σήμερα Πέμπτη 1 Οκτωβρίου και ώρα 8.30 μ.μ. στο καφέ «ΛΗΘΑΙΟ» (παραποταμίως) με μοναδικό θέμα συζήτησης το λεωφορείο χωρίς οδηγό.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή