Ξεκινά η δίκη του serial killer στην Κύπρο Reviewed by Momizat on . Σήμερα αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας ο Νικόλας Μεταξάς – ο serial killer γνωστός ως «Ορέστης» ο οποίος κατηγορείται γι Σήμερα αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας ο Νικόλας Μεταξάς – ο serial killer γνωστός ως «Ορέστης» ο οποίος κατηγορείται γι Rating: 0

Ξεκινά η δίκη του serial killer στην Κύπρο

Ξεκινά η δίκη του serial killer στην Κύπρο

Σήμερα αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας ο Νικόλας Μεταξάς – ο serial killer γνωστός ως «Ορέστης» ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία πέντε γυναικών και δύο ανήλικων παιδιών.

Ο καθ’ ομολογίαν κατά συρροή δολοφόνος αντιμετωπίζει κατηγορίες για συνολικά επτά φόνους εκ προμελέτης. Επιπλέον, αντιμετωπίζει τις κατηγορίες για βιασμό, παρέμβαση στη διαδικασία της έρευνας και προσπάθεια καταστροφής τεκμηρίων.

Τα θύματα είναι η 38χρονη Μαρί Ρόουζ, η 28χρονη Αριάν Παλάνας, η 30χρονη Κάχτα Ανού, η 36χρονη Λίβια Μπουνέα, η 8χρονη Έλενα Μπουνέα, η 29χρονη Μαρικάρ Βαλντέζ Αργκιολά και η 6χρονη Σιέρα.

Το τελευταίο θύμα του «Ορέστη» που βρέθηκε έπειτα από δύο σχεδόν δύο μήνες ερευνών ήταν η 6χρονη Σιέρα στη Λίμνη Μεμί.

Επιπλέον, αντιμετωπίζει τις κατηγορίες για βιασμό, παρέμβαση στη διαδικασία της έρευνας και προσπάθεια καταστροφής τεκμηρίων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή