Οι εξηγήσεις της κυβέρνησης για τις τεράστιες μάσκες στα σχολεία… Reviewed by Momizat on . Σχολιάζεται δικαίως το γεγονός πως ανάμεσα στις μάσκες που δόθηκαν στους μαθητές ήταν και αρκετές μεγάλων διαστάσεων, οι οποίες κάλυπταν ολόκληρο το πρόσωπο! Η Σχολιάζεται δικαίως το γεγονός πως ανάμεσα στις μάσκες που δόθηκαν στους μαθητές ήταν και αρκετές μεγάλων διαστάσεων, οι οποίες κάλυπταν ολόκληρο το πρόσωπο! Η Rating: 0

Οι εξηγήσεις της κυβέρνησης για τις τεράστιες μάσκες στα σχολεία…

Οι εξηγήσεις της κυβέρνησης για τις τεράστιες μάσκες στα σχολεία…

Σχολιάζεται δικαίως το γεγονός πως ανάμεσα στις μάσκες που δόθηκαν στους μαθητές ήταν και αρκετές μεγάλων διαστάσεων, οι οποίες κάλυπταν ολόκληρο το πρόσωπο!

Η κυβέρνηση, μέσω της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Υγείας, εξήγησε το… «φαινόμενο»: 

«Στο πλαίσιο της διαδικασίας επανέναρξης της σχολικής χρονιάς και της ασφαλούς ένταξης των μαθητών στη σχολική κοινότητα, οι αρμόδιες Επιτροπές που δίνουν καθημερινά την επιστημονική στήριξη για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, μεταξύ άλλων, συνέστησαν τις διαστάσεις για τις μάσκες των μαθητών και των εκπαιδευτικώνΟι διαστάσεις είναι σύμφωνες με τις αντίστοιχες διεθνείς προδιαγραφές. Πλην όμως, αφορούσαν στο μέγεθος του υφάσματος πριν από τη συρραφή του και όχι το τελικό μέγεθος των δύο τύπων μασκών.

Η διατύπωση της συγκεκριμένης διάκρισης μεταξύ αρχικής και τελικής διάστασης δεν ήταν σαφής, με αποτέλεσμα αριθμός από τις μάσκες που διανεμήθηκαν να έχει μέγεθος μεγαλύτερο του ενδεδειγμένουΗ Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας επαναδιατύπωσε ευκρινώς τις σωστές προδιαγραφές και θα τις αποστείλει εκ νέου στην ΚΕΔΕ, που είναι αρμόδια για το διαγωνισμό της προμήθειάς τους, ώστε οι μάσκες που θα διανεμηθούν στη συνέχεια να έχουν το σωστό μέγεθος».

Κανένα σχόλιο…

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή