Ο ξενώνας ΑΡΜΑΤΑ, στην Τζούρτζια Ασπροποτάμου είναι ένας ξεχωριστός προορισμός για να απολαύσετε τις διακοπές σας Reviewed by Momizat on . Στην καρδιά της Πίνδου και σε ένα από τα ιστορικά κεφαλοχώρια του Ασπροποτάμου την Τζούρτζια (σήμερα Αγία Παρασκευή) το 1917 χτίστηκε από μετανάστες στην Αμερικ Στην καρδιά της Πίνδου και σε ένα από τα ιστορικά κεφαλοχώρια του Ασπροποτάμου την Τζούρτζια (σήμερα Αγία Παρασκευή) το 1917 χτίστηκε από μετανάστες στην Αμερικ Rating: 0

Ο ξενώνας ΑΡΜΑΤΑ, στην Τζούρτζια Ασπροποτάμου είναι ένας ξεχωριστός προορισμός για να απολαύσετε τις διακοπές σας

Ο ξενώνας ΑΡΜΑΤΑ, στην Τζούρτζια Ασπροποτάμου είναι ένας ξεχωριστός προορισμός για να απολαύσετε τις διακοπές σας

Στην καρδιά της Πίνδου και σε ένα από τα ιστορικά κεφαλοχώρια του Ασπροποτάμου την Τζούρτζια (σήμερα Αγία Παρασκευή) το 1917 χτίστηκε από μετανάστες στην Αμερική ένα χαρακτηριστικό διώροφο αρχοντικό υψηλής αισθητικής.

Κουβαλώντας όλη την ιστορία του 20ου αιώνα μεταμορφώθηκε σε ένα χώρο φιλοξενίας αφιερωμένο στους μεγάλους Έλληνες ευεργέτες. Στα δωμάτια που φέρουν τα ονόματα του Σίμωνα Σίνα, του Γεωργίου Αβέρωφ, του Κωνσταντίνου Ζάππα και του Μιχαήλ Τοσίτσα, καθώς και στο Lounge που φέρει το όνομα του Σωτηρίου Βούλγαρη, ο επισκέπτης μπορεί να δει και να θαυμάσει αυθεντικές αντίκες και σε συνεννόηση με την διεύθυνση μπορεί να έχει πρόσβαση σε εξαιρετικά σπάνια προσωπικά τους αντικείμενα.

Ανάμεσα σε πίνακες γνωστών ζωγράφων και έργων τέχνης ο καλεσμένος μας μπορεί να απολαύσει πιάτα υψηλής γαστρονομικής αξίας. Απολαύστε το και απλά ξυπνήστε στην καρδιά της Πίνδου.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΙΚΟΥ ΡΑΠΤΗ – Οικοδεσπότες

Εξαφανίστηκε 82χρονος από τη Τζούρτζια Ασπροποτάμου - e-thessalia.gr
ΤΖΟΥΡΤΖΙΑ - Τζούρτζια

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή