Πένθος σε όλη τη Μαγνησία: σκοτώθηκε ο Αποστόλης Πλασταράς Reviewed by Momizat on . Σε βαρύ πένθος όλο το Αχίλλειο και το τοπικό ποδόσφαιρο, η ΕΠΣΘ, ο ΓΣΑ, ο Πρωτεσίλαος. Τα ξημερώματα σκοτώθηκε ο Αποστόλης Πλασταράς σε ηλικία 31 ετών. Σύμφωνα Σε βαρύ πένθος όλο το Αχίλλειο και το τοπικό ποδόσφαιρο, η ΕΠΣΘ, ο ΓΣΑ, ο Πρωτεσίλαος. Τα ξημερώματα σκοτώθηκε ο Αποστόλης Πλασταράς σε ηλικία 31 ετών. Σύμφωνα Rating: 0

Πένθος σε όλη τη Μαγνησία: σκοτώθηκε ο Αποστόλης Πλασταράς

Πένθος σε όλη τη Μαγνησία: σκοτώθηκε ο Αποστόλης Πλασταράς

Σε βαρύ πένθος όλο το Αχίλλειο και το τοπικό ποδόσφαιρο, η ΕΠΣΘ, ο ΓΣΑ, ο Πρωτεσίλαος. Τα ξημερώματα σκοτώθηκε ο Αποστόλης Πλασταράς σε ηλικία 31 ετών.

Πένθος σε όλη τη Μαγνησία: σκοτώθηκε ο Αποστόλης Πλασταράς

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταφέρουμε με επιφύλαξη, το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 06:00. Ο Αποστόλης επέστρεφε με το αυτοκίνητο μετά τη νυχτερινή δουλειά του όταν στο 277ο χιλιόμετρο της Νέας εθνικής οδού (στο ρεύμα από Αλμυρό προς Αθήνα) έγινε σύγκρουση τριών οχημάτων για αδιευκρίνιστο λόγο. Το αυτοκίνητό του αναποδογύρισε κι ο Αποστόλης πετάχθηκε στο οδόστρωμα όπου παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα. Aγαπητός σε όλους όσοι τον γνώρισαν, πάντα μαχητής στα γήπεδα του τοπικού ποδοσφαίρου, ένας από τους κορυφαίους παίκτες των τελευταίων 15 ετών. Η είδηση του θανάτου σκόρπισε ανείπωτο πόνο στην οικογένεια και τους οικείους του, στους συγχωριανούς του, σε όλη την αθλητική Μαγνησία.

magnesiasports.g

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή