Που χάθηκαν οι Τρικαλινοί «μακεδονομάχοι» ; Reviewed by Momizat on . Όλοι θυμόμαστε τα “πάνδημα και μεγαλοπρεπή” συλλαλητήρια για το Μακεδονικό που έλαβαν χώρα σε όλη την επικράτεια , όπως και στα Τρίκαλα . Και να οι “όρκοι τιμής Όλοι θυμόμαστε τα “πάνδημα και μεγαλοπρεπή” συλλαλητήρια για το Μακεδονικό που έλαβαν χώρα σε όλη την επικράτεια , όπως και στα Τρίκαλα . Και να οι “όρκοι τιμής Rating: 0

Που χάθηκαν οι Τρικαλινοί «μακεδονομάχοι» ;

Που χάθηκαν οι Τρικαλινοί «μακεδονομάχοι» ;

Όλοι θυμόμαστε τα “πάνδημα και μεγαλοπρεπή” συλλαλητήρια για το Μακεδονικό που έλαβαν χώρα σε όλη την επικράτεια , όπως και στα Τρίκαλα . Και να οι “όρκοι τιμής και πίστης” για τη Μακεδονία και να οι σημαίες με τους δικέφαλους αετούς και να οι δηλώσεις για αγώνα.Όλοι θυμόμαστε την συγκέντρωση στα Τρίκαλα και τους πύρινους και φλογερούς λόγους. Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε. Η Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας από χθες είναι το 30ο μέλος του ΝΑΤΟ .

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Σχόλια (2)

  • Jim Riflevinegar

    …στο πλαίσιο της Συμμαχίας.(και συνεχίζει η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ). Ευχαριστούμε τα απανταχού αμόρφωτα,ανιστόρητα και διαρκώς ενθουσιώδη ανά την επικράτεια γκαφάλια (προσφιλής έκφρασις του ασπρομάλλη,πίσω από την κυρία με τα κίτρινα),που τους δουλέψαμε και μας έκαναν κυβέρνηση.Απ’ ότι θυμόμαστε τους είχαμε ξαναδουλέψει με το θρήσκευμα στις ταυτότητες και τρέχαν πάλι αγεληδόν στις πλατείες και το κυριότερο(!!!) μετρούσαν με καμάρι πόσοι ήσαν.Και σήμερα που μιλάμε,δεν κατάλαβαν,ότι όσο μεγαλώνει το νούμερο,τόσο κινδυνεύει η…Πατρίς.(το Βυζάντιο δηλαδή).

    Απάντηση
  • Ηκ

    ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΤΡΩΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΛΕΓΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή