Τρίκαλα : Εκτός λειτουργίας ο αξονικός τομογράφος του Νοσοκομείου Reviewed by Momizat on . Εκτός λειτουργίας τέθηκε για ακόμη μία φορά ο αξονικός τομογράφος του Γ.Ν. Τρικάλων λόγω βλάβης που υπέστη. Τα περιστατικά που χρήζουν ειδικών εξετάσεων, προσωρ Εκτός λειτουργίας τέθηκε για ακόμη μία φορά ο αξονικός τομογράφος του Γ.Ν. Τρικάλων λόγω βλάβης που υπέστη. Τα περιστατικά που χρήζουν ειδικών εξετάσεων, προσωρ Rating: 0

Τρίκαλα : Εκτός λειτουργίας ο αξονικός τομογράφος του Νοσοκομείου

Τρίκαλα : Εκτός λειτουργίας ο αξονικός τομογράφος του Νοσοκομείου

Εκτός λειτουργίας τέθηκε για ακόμη μία φορά ο αξονικός τομογράφος του Γ.Ν. Τρικάλων λόγω βλάβης που υπέστη. Τα περιστατικά που χρήζουν ειδικών εξετάσεων, προσωρινά προωθούνται είτε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, ή στο νοσοκομείο Καρδίτσας είτε σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα. H αβαρία εντοπίζεται στη λυχνία το κόστος της οποίας ανέρχεται στις 50 έως 70 χιλιάδες ευρώ. Να σημειωθεί πως αναμένεται η εγκατάσταση του νέου τομογράφου και η σύμβαση υπογράφεται τις επόμενες μέρες με χρονικό ορίζοντα παράδοσης 120 ημερών. Το χρονικό διάστημα των τριών μηνών είναι μεγάλο και στο δίλημμα αναμένεται να απαντήσει η διοίκηση του νοσοκομείου.

Σχόλια (1)

  • Αγγελος Ζορμπάς

    Δεν υφίσταται δίλημμα.Αμεσα αντικατάσταση της λυχνίας καινούργιας ή μεταχειρισμένης με μικρότερο κόστος.Ακόμη και να το δούμε οικονομικά η ενδεχόμενη βλάβη ή απώλεια ζωής κοστολογείται απείρως ακριβότερα των 70000 euro.Πρέπει το Δ.Σ. να πάρει και να επισπεύσει όλες τις διαδικασίες-ενέργειες για την επίλυση του προβλήματος.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή