Ψαραντώνης, Πέπη Ρηγοπούλου και Νένα Βενετσάνου στο Επικρατείας του ΜέΡΑ25 Reviewed by Momizat on . Τα πρώτα ονόματα υποψηφίων για τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές έδωσε στη δημοσιότητα το ΜέΡΑ25 και από αυτά ξεχωρίζουν η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών Τα πρώτα ονόματα υποψηφίων για τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές έδωσε στη δημοσιότητα το ΜέΡΑ25 και από αυτά ξεχωρίζουν η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών Rating: 0

Ψαραντώνης, Πέπη Ρηγοπούλου και Νένα Βενετσάνου στο Επικρατείας του ΜέΡΑ25

Ψαραντώνης, Πέπη Ρηγοπούλου και Νένα Βενετσάνου στο Επικρατείας του ΜέΡΑ25

Τα πρώτα ονόματα υποψηφίων για τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές έδωσε στη δημοσιότητα το ΜέΡΑ25 και από αυτά ξεχωρίζουν η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών, Πέπη Ρηγοπούλου, η σπουδαία ερμηνεύτρια Νένα Βενετσάνου και ο θρυλικός λυράρης και τραγουδιστής Ψαραντώνης Ξυλούρης.

Η Πέπη Ρηγοπούλου καταλαμβάνει την πρώτη θέση του ψηφοδελτίου, ενώ ο Ψαραντώνης θα έχει την τιμητική τελευταία θέση.

Υποψήφιοι με το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη θα είναι ακόμη ο δημοσιογράφος Τάκης Μίχας, η Λίτσα Αλεξάκη, γνωστή για τους αγώνες της στο πλαίσιο του κινήματος των καθαριστριών.

Παράλληλα το ΜέΡΑ25 ανακοίνωσε και δύο υποψηφίους για την Αθήνα, τον περιβαλλοντολόγο και ακτιβιστή Κρίτωνα Αρσένη και τον γνωστό σκιτσογράφο Στάθη Σταυρόπουλο (Στάθης), οι οποίοι θα κατέβουν σε Β΄και Α΄Αθηνών αντίστοιχα.

«Με τους νέους και παλαιότερους συνοδοιπόρους, το ΜέΡΑ25 εμπεδώνει τον πολιτικό πολιτισμό στη βάση προγραμματικού λόγου, μακρυά από διχασμούς, διχόνοιες και δαιμονοποίηση αντιπάλων. Σήμερα απλά αρχίσαμε. Οι όμορφες μέρες βρίσκονται μπροστά μας και μπροστά σε όσους το βράδυ των ευρωεκλογών ξαναβρήκαν το χαμόγελό τους» σχολιάζει το κόμμα χαρακτηριστικά.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή