"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.9 C
Trikala

Γυναίκα και τοπική αυτοδιοίκηση

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η ενασχόληση με την πολιτική είναι πια και γυναικεία υπόθεση. Θα έχουμε και γυναίκα ανώτατο πολιτειακό άρχοντα. Η τοπική αυτοδιοίκηση όμως είναι δυστυχώς αντροκρατούμενη .

Σε τοπικό επίπεδο στους τέσσερις αυτοδιοικητικούς Δήμους γυναίκες θα μπορούσαν κάλλιστα να γίνουν και Δήμαρχοι . Στο Δήμο Τρικκαίων η Νικολέτα Μπρουζούκη θα ήταν μια καλή πρόταση και θα έδινε μια άλλη πνοή στο Δήμο.

Στο Δήμο Φαρκαδόνας η Eλένη Μπότη Στεργίου θα ήταν μια ισχυρή υποψηφιότητα με δυναμική.

Στο Δήμο Πύλης η Έφη Μπλατζώνη θα μπορούσε να συσπειρώσει όλες τις τάσεις τις αντιπολίτευσης και όχι μόνο. Θα μπορούσε να έχει διεισδυτικότητα και στη συμπολίτευση με αποτέλεσμα την απογείωση της ανάπτυξης στο Δήμο.

Στο Δήμο Μετεώρων δεν βλέπουμε να ξεχωρίζει κάποια δυνατή μέχρι στιγμής υποψηφιότητα χωρίς βέβαια να αποκλείονται οι εκπλήξεις. Αρκεί να έχουν οι δημότες τα μάτια τους ανοικτά και προτάσεις υπάρχουν και θα υπάρξουν.

Γυναίκα και τοπική αυτοδιοίκηση

Το αντροκρατούμενο μοντέλο της τοπικής αυτοδιοίκησης θα πρέπει να δώσει τη θέση του σε γυναίκες με ισχυρή προσωπικότητα και πυγμή . Μόνο θετικά θα είναι τα αποτελέσματα.Αν οι γυναίκες στηρίξουν το φύλο τους και οι άντρες σταθούν πλάι τους με πνεύμα συνεργασίας θα ζήσουμε καλύτερες μέρες

Ξ.Π.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης