"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.4 C
Trikala

Κίνδυνος απώλειας της έδρας για τον Χρήστο Σιμορέλη ;

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αναστάτωση μεταξύ των βουλευτών προκάλεσε η είδηση, ότι ο εισηγητής του εκλογοδικείου εισηγήθηκε να γίνει δεκτή η ένσταση κατά της εκλογής του βουλευτή Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Γιόγιακα.

Την ένσταση έκανε πολίτης και η αιτία είναι πως ο Βασίλης Γιόγιακας, ως γιατρός καρδιολόγος είχε σύμβαση με το ΕΟΠΠΥ, πράγμα που απαγορεύεται από το νόμο, αφού οι βουλευτές δεν πρέπει να έχουν εμπλοκή με το δημόσιο και οι συμβάσεις με τον ΕΟΠΠΥ, που έχουν οι γιατροί και οι φαρμακοποιοί μπορεί να θεωρηθεί σύνδεση έστω και έμμεσα με το Δημόσιο.

Τον ίδιο κίνδυνο της απώλειας της έδρας αντιμετωπίζουν ο Χρήστος Σιμορέλης και ο Γιωργος Πάλλης από τον ΣΥΡΙΖΑ που είναι φαρμακοποιοί.

Συγκεκριμένα, τον περασμένο Σεπτέμβριο, συζητήθηκε στο Εκλογοδικείο η ένσταση κατά της εκλογής του Βασίλη Γιόγιακα. Απόφαση δεν βγήκε ακόμη, όμως ο εισηγητής πρότεινε να γίνει αποδεκτή η ένσταση και αν το εκλογοδικείο την αποδεχτεί, τότε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας θα χάσει την έδρα του.

Eνδεχόμενη  αποδοχή της ένστασης από το εκλογοδικείο αναμένεται να παρασύρει μαζί με το βουλευτή Θεσπρωτίας της ΝΔ, άλλους 15 ως 20 βουλευτές, γιατρούς και φαρμακοποιούς οι οποίοι είχαν σύμβαση με τον ΕΟΠΠΥ.

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ρε ξεσηκωθείτε ρε. θα χάσει την έδρα βρε ο βουλευτής της καρδιάς μας βρε. χαχαχα και τόσο αγώνα που έκανε να κερδίσει την υποψηφιότητα ο άνθρωπος. όλα για το καλό του τόπου και του λαού φυσικά. λίγο μόνο, κάπου τόχουν βάλει αυτό το καλό και ξέχασαν που, αλλά που θα πάει θα το θυμηθούν. αργότερα. προς το παρόν χράτσα χρούτσα χράτσα χρούτσα χαχαχα

  2. Μη φοβασαι Σιμορ…τα κοροιδα να είναι καλά! Θα σε ξαναβαλουν στην Βουλή αν τυχόν χασεις την έδρα! Θα γινεις λαϊκός ήρωας! Ενας Τσε Γκεβαραιμενος!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης