"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.7 C
Trikala

Οι ΗΠΑ προσφέρουν πολιτικό άσυλο στους 3 προστατευόμενους μάρτυρες !

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μια πρωτόγνωρη εξέλιξη, ακολουθεί το συμβιβασμό των αμερικανικών αρχών με τη Νovartis και το υπέρογκο πρόστιμο των 345 εκατ. ευρώ, μετά την παραδοχή των αθέμιτων πρακτικών της φαρμακευτικής εταιρίας στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του tvxs.gr οι Αμερικανοί προτείνουν στους τρεις Έλληνες προστατευόμενους μάρτυρες, την παροχή πολιτικού ασύλου στις ΗΠΑ καθώς φοβούνται ότι η παραμονή τους στην Ελλάδα αποτελεί κίνδυνο τόσο για τη φυσική τους ασφάλεια όσο και για το ενδεχόμενο να γίνουν στόχος συστηματικής καταδίωξης από Έλληνες εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο.

Η παροχή πολιτικού ασύλου σε πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αποδεικνύει πόσο κομβικός είναι ο ρόλος και η αξιοπιστία των τριών Ελλήνων μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος που κατέθεσαν στις διωκτικές αρχές των ΗΠΑ, ώστε να οδηγηθούν στην ενοχή της Novartis. Παράλληλα υπενθυμίζει ότι η κυβέρνηση και οι εμπλεκόμενοι με το σκάνδαλo πολιτικοί έχουν κατ΄επανάληψη απειλήσει τους προστατευόμενους μάρτυρες των ελληνικών δικαστικών αρχών με αποκάλυψη και εξόντωσή τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης