"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.3 C
Trikala

Παραιτήθηκε πριν καν αναλάβει ο Κώστας Πατέρας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την παραίτησή του υπέβαλε ο νέος διοικητής του νοσοκομείου Καρδίτσας Κωνσταντίνος Πατέρας.

Έθεσα στην διάθεση του Υπουργού Υγείας την παραίτησή μου από την θέση του Διοικητού του Γ. Ν. Καρδίτσας για λόγους προσωπικούς, ευφιξίας και αξιοπρέπειας.

Δρ. Κώστας ΠατέραςD. Ed., M. Ed., Ph.D.

Ο πρώην πλέον διοικητής παραιτήθηκε μετά από παρέμβαση Μαξίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν κοινή απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια να γίνει δεκτή η παραίτηση του κ. Πατέρα.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας έχει ως εξής:

Ο Υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας έκανε αποδεκτή την παραίτηση του κ. Κωνσταντίνου Πατέρα από τη θέση του Διοικητή του Γ.Ν. Καρδίτσας.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ελάτε ρε Νεοδημοκράτες,μαρτυρήστε ότι τον κάνατε πλάκα τον άνθρωπο.Αφού ξέρουμε ότι έχετε χιούμορ εκεί στην ΝΟΔΕ.Ο άνθρωπος ήταν καθηγητής,δεν ήταν…νηπιαγωγός ,ούτε Πασοκάρα καραμπινάτη.(για να αναλάβει τον Άγιο Σάββα δηλαδή).
    Υ.Γ.1.Πέρα από την πλάκα,μην στρέφεστε όλοι,μόνον κατά του κάπταιν(;;;)Κώστα.Ο άνθρωπος είχε 40 χρόνια περίπου, μία μανία,μία λύσσα,μία επιμονή,να γίνει από φιλόλογος ,διοικητής νοσοκομείου.ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. Θρησκευτικά δεν κατατάσσεται στις αμαρτίες.Κάποιος όμως(και αυτός)πίεσε επίμονα τους παραπάνω και αυτοί ..ενέδωσαν.ΕΚΕΙ ψάξτε παρακαλώ,το ΓΙΑΤΙ.
    Υ.Γ.2.Ο Άγιος Σάββας μας φώτισε,με το πνεύμα του και καταλάβαμε,γιατί ο μέγας δημοσιογράφος Παπαχρήστος,έψαχνε, το πόση κηροζίνη έκαιγε το πρωθυπουργικό αεροπλάνο επί Τσίπρα και ποτέ επί Σαμαρά-Βενιζέλου.Επί Κούλη σιγά μην ανοίξει το στόμα του.Τώρα εισπράττει.

  2. Μπορούσε να γίνει χειρότερα;Τώρα έγινε σίγουρα.Η “φαγωμάρα” δίνει άλλοθι….ακόμα και για ουρανοκατέβατη επιλογή ! Αν και πάλι δεν μείνουν ικανοποιημένοι, ποιος θα τολμήσει να φωνάξει;
    Και επιπλέον, η κόντρα έδειξε ότι υπάρχει δυσαρέσκεια στην τοπική .Όταν η ομάδα “δεν έχει ησυχία στα αποδυτήρια” η απόδοση στο γήπεδο δεν έχει τα ανάλογα αποτελέσματα. Είναι τυχαίο που μόνο εδώ και στην Καρδίτσα δεν έλαβαν υπόψη την εντοπιότητα;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης