"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.2 C
Trikala

“Πλακώνονται” … στον Δήμο Πύλης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Συνεχίζουν να “πλακώνονται” στον Δήμο Πύλης ο αντιδήμαρχος Αρης Τζάνης και ο δημοτικός συμβουλος Γιάννης Κουτσονάσιος με απαντησεις , ανταπαντήσεις και κόντρα απαντήσεις.Οι δύο τελευταίες επιτολές που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Άρης Τζάνης

«Θέλουμε αντιπολίτευση και όχι … γραφικότητες»

Τζάνης Άρης 12-4-2016
“Δεν μας προκαλεί έκπληξη η δημόσια τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου της αντιπολιτεύσεως του Δήμου Πύλης, κ. Ιωάννη Κουτσονάσιου, αναφορικά με την «απουσία» του Δήμου Πύλης από το 3οForum Αυτοδιοίκησης & Επιχειρηματικότητας με θέμα υπηρεσίες «Υγείας» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στην Αθήνα.

Προσπερνούμε τα όσα προσβλητικά του κ. Κουτσονάσιου  ( …ο τρόπος που εκφράζεται ο κάθε άνθρωπος τον χαρακτηρίζουν) και αναφέρουμε ότι όντως δεν εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Πύλης στο συγκεκριμένο Forum.

Γιατί όμως. Γιατί επιλέξαμε αυτό το δύσκολο τριήμερο των συνεχών χιονοπτώσεων, που οι δημότες μας χρειάζονταν βοήθεια για να ξεπεράσουν τα προβλήματα του ισχυρού χιονιά και οι επισκέπτες που είχαν κατακλύσει την περιοχή για τις εορτές, την παρουσία μας, ώστε να μπορέσουν να αναχωρήσουν ασφαλείς για τις πόλεις τους, να είμαστε εκεί, δίπλα τους.

Εμείς βρισκόμασταν όλο το τριήμερο στα χιόνια, στους παγωμένους δρόμους και στο πιο απομακρυσμένο χωριό του Δήμου μας, για να επιλύσουμε  όποιο μικρό ή μεγάλο πρόβλημα προέκυπτε. Προφανώς την ίδια ώρα ο κ.Κουτσονάσιος σερφάριζε στο facebook από την ζεστασιά του σπιτιού του. Προφανώς αν ήταν στην θέση μας θα επέλεγε να ταξιδέψει στην Αθήνα, να πάει σε ωραία ξενοδοχεία, να φωτογραφηθεί και να μας ενημερώσει μέσω ..δελτίων τύπου.

Μα δεν είμαστε ίδιοι. Εμείς είμαστε εδώ, δίπλα στον δημότη. Κι αυτό αναγνωρίζεται. Γι΄ αυτό μας ψήφισε και μας στηρίζει ο κόσμος και γι΄ αυτό έστειλε τον κ. Κουτσονάσιο στην Αντιπολίτευση. Τον παρακαλούμε μονάχα να κάνει αντιπολίτευση ουσιαστική και να μην αναλώνεται σε τέτοιες γραφικότητες.

Αμαρτία είναι….».

Γιάννης Κουτσονάσιος

«Ο Αρης μίλησε…»

 

Ιωάννης Κουτσονάσιος: «Ο Αρης μίλησε…»

Σε απάντησή του προς τον αντιδήμαρχο Πύλης κ. Αρη Τζάνη ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ι. Κουτσονάσιος αναφέρει τα εξής:
«Ενώ 2,5 χρόνια δεν έχει αρθρώσει κουβέντα στο δημοτικό συμβούλιο και το μόνο που τον ενδιαφέρει την ώρα του συμβουλίου είναι σε ποια καρέκλα θα καθίσει, ώστε να μην καταληφθεί το κάθισμα από συγκεκριμένο συνάδελφο της συμπολίτευσης (αυτά είναι γραφικότητες).
Οι δημότες της Πύλης δεν τρώνε 《κουτόχορτο》 και ούτε πείθονται από τις φτηνές δικαιολογίες του κυρίου Αντιδημάρχου. Ενώ επικρατούσε χιονιάς, η αλατιέρα του δήμου ήταν χαλασμένη και αλάτι ο δήμος προμηθεύθηκε μόλις στις 10 Γενάρη, αφού προηγήθηκε έκτακτη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής για το εν λόγω θέμα.
Τώρα όσον αφορά το ζητούμενο, δηλαδή το διαδημοτικό δίκτυο υγιών πόλεων, η δημοτική αρχή δεν συμμετείχε ούτε στο πρώτο ούτε στο δεύτερο forum, όπου σίγουρα τότε δεν υπήρχε η δικαιολογία του χιονιά.
Θυμίζω ότι από το 2011-2014, που ο κ. Τζάνης δεν είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος,  στον τομέα υγείας και όχι μόνο έγιναν πολλές παρεμβάσεις προς όφελος των δημοτών μας.
Μιλούν και μας χαρακτηρίζουν τα έργα μας κ. Αντιδήμαρχε, σε αντίθεση με το ανύπαρκτο δικό σου έργο στους τομείς που είσαι υπεύθυνος.
Όλοι οι δημότες γνωρίζουν τα ενδιαφέροντά σου, αρκεί μια ματιά στη Διαύγεια…
Με τιμή
Ιωάννης Α. Κουτσονάσιος
Δημοτικός Σύμβουλος Πύλης-π. Αντιδήμαρχος Υγείας»

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άντε τώρα ο πολυπαθος δημοτης Πύλης από την Αριαδνη να καταλάβει το σκεπτικό και τον
    προβληματισμό του γιατρού Κουτσονασιου και να μπει στην ψυχολογία του…
    Έχασε την ευκαιρία ο Δήμος Πύλης να εκπροσωπηθει στο φορουμ στην Αθήνα με θέμα : υπηρεσίες Υγείας και μαζί και ο μετρ των συνεδρίων και δημοσίων σχέσεων γιατρός Κουτσονασιος …
    Τα φωτογραφικα ντοκουμέντα για λαϊκή κατανάλωση και η τζαμπα ψηφοθηρια φαίνεται να
    λειψαν περισσότερο στον αγαπητό γιατρό από την συμμετοχή στο 3ο φορουμ.
    Αστραψε και βροντηξε ο νυν Αντιδημαρχος Άρης Τζανης και είπε τα σύκα – σύκα και
    τη σκάφη – σκάφη!
    Αποδείχθηκε του λιμανιού και του σαλονιου!
    Κάποιος έπρεπε να βάλει στη θέση του τον δημοτικό συμβουλο του Κουφογαζου !
    Αυτά παθαίνει όποιος ξυνεται στην γκλιτσα του τσοπανη !!!

  2. 1000 ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΟΥΤΣΟΝΑΣΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ. ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΛΠ ΚΛΠ.Ο ΑΡΗΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΤΣΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ Κ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ

  3. Ούτε από forum υγείας καταλαβαίνουν αυτοί ούτε από έργα στην παιδεία, ούτε στον πολιτισμό , ούτε τίποτα.Από τους πρώτους μήνες που πήγαν στον Δήμο το<> έγινε <>, γυναίκα παιδιά κ.α.Και μερικοί υπάλληλοι είχαν όνειρο να ανέβουν από το ισόγειο στον πρώτο όροφο …………………Σας πήραμε χαμπάρι παιδιά!!!!!!!!!!!!!!

  4. Eίναι για φορουμ ο τζάνης ρε παιδιά?Δεν τον έχει εμπιστοσύνη ο Μαράβας γι αυτό δεν τον στέλνει πουθενά.Έναν Τόλια έχει μόνο που μπορεί να μιλήσει εκτός Πύλης και αυτόν θέλουν να τον φαν οι Πασοκογενής του Μαράβα.Σε λίγο καιρό θα παίξουν μπουνιές στην ομάδα του Δημάρχου.Και να δούμε τότε ο μέγας συμβουλάτορας Γώγος τι θα κάνει…………….

  5. Φίλοι μου να κάνετε υπομονή. Μόλις θα φτιάξει ο καιρός ο Άρης θα ασχοληθεί με τα προβλήματα του Δήμου. Τώρα κάνει σκι στο Περτούλι γιατί στο ξεχιόνισμα τα κάνε μαντάρα

  6. Ευτυχώς που υπάρχει κι ο Κουτσονασιος και γελαμε λίγο μες την γενικότερη πικρα μας!
    Έχει καβαλησει τέτοιο καλάμι που δεν λέγεται!
    Πήραν τόσο αέρα τα μυαλα του που κοντευει να γίνει αερόστατο !
    Ζωντανό σωου!
    Κινητή Μονάδα Γελιου!!!

  7. ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΠΟΥ ΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΝ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ.ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

  8. Επειδή γνωρίζω τα πράγματα πολύ καλά στην Πύλη θα σας πω ότι ο Μαράβας μπορεί να μην ξέρει γράμματα αλλά τον ψήφισε ο κόσμος για Δήμαρχο.Όμως δεν έχει συνεργάτες να τον βοηθήσουν ώστε να φανεί στο ελάχιστο το ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΟΣ. Από την αρχή που ανέλαβε συνέχεια γκάφες έκαναν.Ούτε τα διάφορα συμβούλια δεν μπορούσαν να συμπληρώσουν με το σωστό τρόπο.Περνάν τα χρόνια και ‘εργο τίποτα.Κρίμα για την περιοχή.Φυσικά φταίει και ο Κουφογάζος που είχε κλειστεί στο γραφείο αλλιώς δεν έβγαινε ο Μαράβας.Και φυσικά αν ο Παντέρας έκανε συνδυασμό πάλι ο Κουφογάζος θα ταν Δήμαρχος.Τα Πασοκια που πήγαν στο Μαράβα ετοιμάζοινται να την κάνουν

  9. Μαράβα διώξε τον Γώγο και κράτα μόνο την Μάνη.Αυτός θέλει να διορίσει όλο το σόι του στον Δήμο.Έτσι έκανε και στους προηγούμενους Δημάρχους.

    • Ο Γωγος βοηθαει κοσμο ρε, ειναι με το λαο.Βεβαια, τα ονοματα των αλλων εσεις ξερετε να τα λετε αλλα τη δικη σασ ταυτοτητα την κρατατε κρυμμενη..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης