Άκης Αναστασίου: Συνεχίζουμε ΔΥΝΑΤΑ! Εις το επανιδείν ! Reviewed by Momizat on . Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε κατά τη διάρκεια της θητείας μου σ Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε κατά τη διάρκεια της θητείας μου σ Rating: 0

Άκης Αναστασίου: Συνεχίζουμε ΔΥΝΑΤΑ! Εις το επανιδείν !

Άκης Αναστασίου: Συνεχίζουμε ΔΥΝΑΤΑ! Εις το επανιδείν !

Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε κατά τη διάρκεια της θητείας μου στην Αντιδημαρχία Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού & Δημ.Σχέσεων !

Όλους του συνάδελφους Αντιδημάρχους για την άψογη συνεργασία και όλους τους συνεργάτες γιατί χωρίς ομαδική δουλειά δεν γίνεται τίποτα!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για τα μηνύματα και τα όμορφα λόγια που μου στέλνετε και με «γεμίζετε» με ακόμη πιο πολύ ικανοποίηση ότι κάτι καταφέραμε μαζί με τους συνεργάτες μου σε όλα τα Τμήματα της Διεύθυνσης.

Είναι κάτι σαν γενέθλια! Το μότο που προσπάθησα να περάσω σε όλους τους τομείς ήταν ένα: Να είμαστε καινοτόμοι, άμεσοι στην εξυπηρετηση του Δημότη και πάντα να γινόμαστε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε τον κόσμο!Καλή θητεία εύχομαι στην φίλη Έφη Λεβέντη με δύναμη και ζήλο για ακόμη περισσότερα έργα!

Για την Παιδεία μας , τον Πολιτισμό μας και τον Αθλητισμό μας…

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή