Άνοιξε Καφέ όπου «λένε» και το φλιτζάνι! Reviewed by Momizat on . Όλα τα… Καφέ τα είχαμε στη Λάρισα, αυτό μόνο μας έλειπε. Εδώ και λίγες ημέρες άνοιξε και λειτουργεί στην πόλη μας μια καφετέρια (;) διαφορετική από τις άλλες αφ Όλα τα… Καφέ τα είχαμε στη Λάρισα, αυτό μόνο μας έλειπε. Εδώ και λίγες ημέρες άνοιξε και λειτουργεί στην πόλη μας μια καφετέρια (;) διαφορετική από τις άλλες αφ Rating: 0

Άνοιξε Καφέ όπου «λένε» και το φλιτζάνι!

kafes
Όλα τα… Καφέ τα είχαμε στη Λάρισα, αυτό μόνο μας έλειπε. Εδώ και λίγες ημέρες άνοιξε και λειτουργεί στην πόλη μας μια καφετέρια (;) διαφορετική από τις άλλες αφού εκτός από όλες τις συμβατικές υπηρεσίες προσφέρει και το… διάβασμα του φλιτζανιού!
Στη σχετική πρόσκληση που αναρτήθηκε στο facebook, η ιδιοκτήτρια, γνωστή στην πάλαι ποτέ κοσμική Λάρισα και προσφάτως διεζευγμένη, καλεί τους Λαρισαίους σε μια ιδιαίτερη και μοναδική εμπειρία: «Ελάτε να σας “πούμε” το φλιτζάνι με όλη την μαγεία και την μυσταγωγία της Ανατολής… Αποκλειστικά με ραντεβού».
Το φλιτζάνι βέβαια, που παρεμπιπτόντως θα σας κοστίσει 25 ευρώ, δεν θα το λέει η ίδια αλλά έχει προσλάβει γι’ αυτό μια «επεγγελματία» του χώρου η οποία ήρθε στη Λάρισα με… μεταγραφή από άλλη πόλη. Όσο για τον χώρο που στεγάζεται στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας του κέντρου, θυμίζει παλιό αρχοντικό της Ανατολής.
Θα τρίζουν τα κόκαλα της Γεωργίας Βασιλειάδου…
kosmoslarissa.gr

Αφήστε το σχόλιο σας