Έγκλημα στα Τρίκαλα: Είχε καταγγείλει το συζυγοκτόνο 3 φορές πριν τον φόνο! Reviewed by Momizat on . Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος στα Τρίκαλα του περασμένου Μαΐου, όταν ένας άνδρας 50 ετών σκότωσε τη σύζυγό του, μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους. Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος στα Τρίκαλα του περασμένου Μαΐου, όταν ένας άνδρας 50 ετών σκότωσε τη σύζυγό του, μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους. Rating: 0

Έγκλημα στα Τρίκαλα: Είχε καταγγείλει το συζυγοκτόνο 3 φορές πριν τον φόνο!

Έγκλημα στα Τρίκαλα: Είχε καταγγείλει το συζυγοκτόνο 3 φορές πριν τον φόνο!

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος στα Τρίκαλα του περασμένου Μαΐου, όταν ένας άνδρας 50 ετών σκότωσε τη σύζυγό του, μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους.

Οι σχέσεις του ζευγαριού ήταν τεταμένες, αλλά κανείς δεν πίστευε ότι οι καβγάδες τους θα μπορούσαν να καταλήξουν σε ένα τόσο φρικτό έγκλημα, ύστερα από μία λεκτική τους διαμάχη.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, τρεις μήνες πριν από τη δολοφονία της, η 45χρονη Βάια Γκανιά, είχε καταφύγει τρεις φορές σε αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει τον σύζυγό της για την επιθετική του συμπεριφορά. Το ζευγάρι κατέληγε να είναι και πάλι μαζί, παρά το γεγονός ότι ο σύζυγος την κυνηγούσε, την απειλούσε, έψαχνε συνεχώς το κινητό της τηλέφωνο κλπ.

Η γυναίκα είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα που όμως δεν πρόλαβαν να εκδικαστούν, καθώς είχε δοθεί αναβολή. Το ζευγάρι ζούσε μαζί και εκείνος την μαχαίρωσε την ώρα που εκείνη ήταν στην κρεβατοκάμαρα.

eleftherostypos.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή