Έλληνες βουλευτές…γερμανικότεροι των γερμανών Reviewed by Momizat on . Ενοχλήθηκαν και εταράχτηκαν σφόδρα οι βουλευτές του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, Χριστίνα Ταχιάου, Γιώργος Αμυράς, Σπύρος Δανέλλης, Ιάσονας Φωτήλας και ο πολύς βέβαια Γρηγόρης Ψαρ Ενοχλήθηκαν και εταράχτηκαν σφόδρα οι βουλευτές του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, Χριστίνα Ταχιάου, Γιώργος Αμυράς, Σπύρος Δανέλλης, Ιάσονας Φωτήλας και ο πολύς βέβαια Γρηγόρης Ψαρ Rating: 0

Έλληνες βουλευτές…γερμανικότεροι των γερμανών

metro
Ενοχλήθηκαν και εταράχτηκαν σφόδρα οι βουλευτές του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, Χριστίνα Ταχιάου, Γιώργος Αμυράς, Σπύρος Δανέλλης, Ιάσονας Φωτήλας και ο πολύς βέβαια Γρηγόρης Ψαριανός, γιατί αυτές τις μέρες στους σταθμούς του ΜΕΤΡΟ προβάλλεται video, που αναφέρεται στην ναζιστική κατοχή !!

Κι είναι τέτοια η δυσφορία και η ψυχική τους διαταραχή, ώστε χαρακτηρίζουν, οι περισπούδαστοι, «απαράδεκτη και αποκρουστική» την κυβερνητική ενέργεια και ως «προπαγάνδα για επί μέρους πολιτική της». Αερολογώντας, επικαλούνται αρνητικές επιπτώσεις στον τουρισμό και άκουσον,άκουσον, τη «δυσαρέσκεια των φίλων και συμμάχων γερμανών»!!!

Δεν είναι μόνο το πισωγύρισμα που το ΠΟΤΑΜΙ μας πάει στην εποχή του Όθωνα, όταν τα κόμματα κατέβαιναν με ξένες σημαίες, είναι η ανείπωτη δουλοφροσύνη βουλευτών του ελληνικού κοινοβουλίου που ως σύγχρονοι ταγματασφαλίτες, χωρίς ντροπή και προπαντός σεβασμό στην ιστορική μας μνήμη, ξεβρακώνονται απέναντι στους κουμανταδόρους της(δυστυχώς λεγόμενης) ευρωπαϊκής ένωσης!!!

Μας καλούν λοιπόν, οι ανιστόρητοι, χωρίς εθνικό φιλότιμο να δεχτούμε, ότι η προβολή των δεκάδων χιλιάδων εκτελεσμένων, των εκατοντάδων χιλιάδων νεκρών, των ανήκουστων καταστροφών και της απέραντης λεηλασίας της χώρας από τους ναζί, η προβολή της χαροκαμένης γυναικείας φιγούρας του Διστόμου, της θρηνωδίας που συγκίνησε την οικουμένη, και προβάλλεται αυτές τις μέρες που γιορτάζεται η συντριβή του ναζισμού, είναι πράξη «απαράδεκτη», γιατί ενδεχομένως, επιφέρει τη «δυσαρέσκεια των φίλων και συμμάχων γερμανών»!!!

Ντροπή τους, γι’ αυτή την αναιδή και αντεθνική αθλιότητα.

Φαλαγκάρας Σταύρος, εκπαιδευτικός

Υ.Γ. Καλημέρα σας κ Γραμματικάκη.

Σχόλια (1)

 • Ίταμος ο Τρικαλινός

  Κάθε φορά που πάω σε κάποιο μέρος της Ελλάδας
  και έχει ένα θυσιαστήριο, από μόνα τους τα πόδια λυγίζουν
  και νιώθω μία απέραντη επιθυμία να προσκυνήσω,
  τα αγέννητα τα τετράχρονα, τα αμούστακα, ποιο πολύ από τους μεγάλους, που εκείνοι, ήξεραν γιατί πεθαίνουν. Οι χιλιάδες νεκροί δεν θέλουν να ξοδευτούμε, να τους θυμόμαστε θέλουν, που έφυγαν χωρίς να φταίνε, γιατί αγάπησαν την Πατρίδα τους ήταν το έγκλημά τους. Νιώθω, θα το πω, ένα φόβο και λέω πόσους εφιάλτες τέλος πάντων έχει ετούτος ο τόπος; Και ντρέπομαι για αυτά τα απόβλητα των Ελλήνων, που είναι και βουλευτές, οι βολεμένοι….

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας