Έχει αυτοπεποίθηση ή άγνοια κινδύνου ο γιατρός… Reviewed by Momizat on . Μουδιασμένα τα στελέχη στο χώρο της κεντροαριστεράς παρακολουθούν τα όσα… δεν εκτυλίσσονται στα αυτοδιοικητικά της περιφέρειας Θεσσαλίας, κάτι λιγότερο από δύο Μουδιασμένα τα στελέχη στο χώρο της κεντροαριστεράς παρακολουθούν τα όσα… δεν εκτυλίσσονται στα αυτοδιοικητικά της περιφέρειας Θεσσαλίας, κάτι λιγότερο από δύο Rating: 0

Έχει αυτοπεποίθηση ή άγνοια κινδύνου ο γιατρός…

Έχει αυτοπεποίθηση ή άγνοια κινδύνου ο γιατρός…

Μουδιασμένα τα στελέχη στο χώρο της κεντροαριστεράς παρακολουθούν τα όσα… δεν εκτυλίσσονται στα αυτοδιοικητικά της περιφέρειας Θεσσαλίας, κάτι λιγότερο από δύο μήνες πριν τις εκλογές.

Και πώς δηλαδή να νιώθουν διαφορετικά, όταν ο Νίκος Τσιλιμίγκας συνεχίζει να ασχολείται αποκλειστικά (αν κρίνουμε τουλάχιστον από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του) με τα ιατρικά του καθήκοντα, αφήνοντας τόσο τον περιφερειάρχη και εκ νέου υποψήφιο Κώστα Αγοραστό, όσο και τον ακαδημαϊκό Δημήτρη Κουρέτα να συγκεντρώνουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας, σε ότι αφορά το δημόσιο διάλογο.

Η τελευταία πληροφόρηση που έχουμε είναι πως ο καταξιωμένος καρδιοχειρουργός αναμένεται να εκκινήσει την καμπάνια του κάπου κοντά στις… 20 (!) Απριλίου, δηλαδή κάτι λιγότερο από 40 ημέρες πριν την πρώτη Κυριακή των εκλογών.

Αν μη, τι άλλο, έχει αυτοπεποίθηση (ή άγνοια κινδύνου) ο γιατρός…

Α.Ρ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή