Έχουν καταφέρει οι Ρώσοι να τηλεμεταφέρουν ανθρώπους όπως στο Σταρ Τρεκ – Το Video που τα σπάει στο ιντερνετ Reviewed by Momizat on . Ένα βίντεο που κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει ακόμη εάν πρόκειται για προϊόν μοντάζ, ή πραγματικότητα σαρώνει στο διαδίκτυο. Κινηματογραφήθηκε στη Ρωσία και εάν Ένα βίντεο που κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει ακόμη εάν πρόκειται για προϊόν μοντάζ, ή πραγματικότητα σαρώνει στο διαδίκτυο. Κινηματογραφήθηκε στη Ρωσία και εάν Rating: 0

Έχουν καταφέρει οι Ρώσοι να τηλεμεταφέρουν ανθρώπους όπως στο Σταρ Τρεκ – Το Video που τα σπάει στο ιντερνετ

Έχουν καταφέρει οι Ρώσοι να τηλεμεταφέρουν ανθρώπους όπως στο Σταρ Τρεκ – Το Video που τα σπάει στο ιντερνετ

Ένα βίντεο που κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει ακόμη εάν πρόκειται για προϊόν μοντάζ, ή πραγματικότητα σαρώνει στο διαδίκτυο. Κινηματογραφήθηκε στη Ρωσία και εάν λάβει κανείς τοις μετρητοίς τα λόγια του Βλαντιμίρ Πούτιν περί «τηλεμεταφοράς», τότε στη Ρωσία γίνονται πράγματα που ξεπερνούν την ανθρώπινη φαντασία.

Οι θεωρίες συνομωσίας δίνουν και παίρνουν. Οι περισσότεροι λένε πως ναι «το ξανθό γένος» βρίσκεται μπροστά από όλους και έχει καταφέρει να τηλεμεταφέρει ανθρώπους. Κάποιοι άλλοι λένε πως πρόκειται για φάντασμα που πέθανε στο ίδιο σημείο. Οι περισσότερο σκεπτόμενοι μιλούν για προϊόν μοντάζ.

Το βίντεο έχει τραβηχτεί στη Ρωσία πριν από κάποια χρόνια και δείχνει μια νταλίκα που παρολίγον να χτυπήσει έναν πεζό. Εκείνος σαν από θαύμα, εξαφανίζεται από την πορεία της και εμφανίζεται κλάσματα του δευτερολέπτου αργότερα σε άλλο σημείο.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή