Αγρυπνία στον Ι.Ν Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Tην Τρίτη 23 Δεκεμβρίου από 8:30 έως 12:30 το βράδυ ο Πρωτοσύγκελλος π. Χρυσόστομος Νάσης θά τελέσει ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ όπου θα περιλαμβάνει την ακολουθία των Μεγάλω Tην Τρίτη 23 Δεκεμβρίου από 8:30 έως 12:30 το βράδυ ο Πρωτοσύγκελλος π. Χρυσόστομος Νάσης θά τελέσει ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ όπου θα περιλαμβάνει την ακολουθία των Μεγάλω Rating: 0

Αγρυπνία στον Ι.Ν Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων

Αγρυπνία στον Ι.Ν Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων

Tην Τρίτη 23 Δεκεμβρίου από 8:30 έως 12:30 το βράδυ ο Πρωτοσύγκελλος π. Χρυσόστομος Νάσης θά τελέσει ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ όπου θα περιλαμβάνει την ακολουθία των Μεγάλων Βασιλικών Ωρών των Χριστουγέννων και τον Εσπερινό μετά της Θείας Λειτουργίας του Μεγάλου Βασιλείου στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων.

Μια ιδιαίτερη πνευματική ευκαιρία για όσους εργάζονται ή κωλύονται την Παραμονή των Χριστουγέννων το πρωί ναπροσέλθουν στο Ποτήριο της Ζωής.

Στη διάρκεια της Ιεράς Αγρυπνίας θα τεθεί σε προσκύνηση απότμημα του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά του Ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας. Στο τέλος θα μνημονευθούν τα ονόματα των ασθενών σε σχετική ευχή υπέρ υγείας.

ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή