"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.9 C
Trikala

Ανακατατάξεις σε σχολικές μονάδες των Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

θετικά, για τις παρακάτω μεταβολές των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Τρικκαίων, σχολικού έτους 2016-2017, σύμφωνα και με τις εισηγήσεις των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων γνωμοδότησε πρόσφατα στην τελευταία του συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τρικκαίων.

Προαγωγές

Πιο αναλυτικά, όσον αφορά στις προαγωγές, έχουμε τις παρακάτω μεταβολές:

Το 9ο δημοτικό σχολείο από 10/θ σε 12/θ, το 18ο δημοτικό σχολείο από 6/θ σε 8/θ, το 22ο δημοτικό σχολείο από 4/θ σε 6/θ, το 27ο δημοτικό σχολείο από 8/θ σε 10/θ, το 30ο δημοτικό σχολείο από 10/θ σε 12/θ και τέλος, το 35ο δημοτικό σχολείο από 8/θ σε 10/θ. Όσον αφορά στους υποβιβασμούς, προτείνεται, το δημοτικό σχολείο Διαλεκτού από 4/θ σε 3/θ. Επίσης στην ίδια απόφαση γίνεται λόγος για κατάργηση του νηπιαγωγείου της Αγίας Κυριακής, ενώ προτείνεται η σύσταση αντίστοιχων οργανικών θέσεων ειδικοτήτων ως εξής:

Το 18ο δημοτικό σχολείο Τρικάλων, από 6/θ σε 8/θ. ( ΠΕ11 – 1 θέση). Το 22ο δημοτικό σχολείο Τρικάλων από 4/θ σε 6/θ. Προβλέπεται από μία θέση για ΠΕ06 και ΠΕ11.

Γίνεται μνεία ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. κ. Σταύρος Τραγάνης και Θεόδωρος Σπανός μειοψήφησαν ως προς τις υποβαθμίσεις των σχολικών μονάδων, ενώ οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. κ. Καΐκης Γεώργιος, Τάσιος Κων/νος, Δημήτριος Παπαθανασίου και Βασίλειος Ζώης μειοψήφησαν ως προς τις υποβαθμίσεις και τις καταργήσεις των σχολικών μονάδων

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης