Ανοίγει ο κύκλος της κρουαζιέρας στον Βόλο Reviewed by Momizat on . Το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο «Le Bougainville» ανοίγει τον κύκλο των αφίξεων της φετινής σεζόν στο λιμάνι του Βόλου, με το πρώτο ταξίδι να είναι προγραμματι Το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο «Le Bougainville» ανοίγει τον κύκλο των αφίξεων της φετινής σεζόν στο λιμάνι του Βόλου, με το πρώτο ταξίδι να είναι προγραμματι Rating: 0

Ανοίγει ο κύκλος της κρουαζιέρας στον Βόλο

Ανοίγει ο κύκλος της κρουαζιέρας στον Βόλο

Το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο «Le Bougainville» ανοίγει τον κύκλο των αφίξεων της φετινής σεζόν στο λιμάνι του Βόλου, με το πρώτο ταξίδι να είναι προγραμματισμένο στις 24 Απριλίου.

Παρά το γεγονός ότι η φετινή σεζόν παρουσιάζει απόκλιση σε σύγκριση με την περσινή, εντούτοις τα κρουαζιερόπλοια που θα καταπλεύσουν στο λιμάνι του Βόλου μέχρι τις 29 Νοεμβρίου είναι υπερπολυτελή και μεταφέρουν τουρίστες με υψηλό οικονομικό στάτους. Οι φετινές αφίξεις θα είναι συνολικά 21 έναντι των 27 της περσινής σεζόν, με τους ναυτικούς πράκτορες να διατηρούν επιφυλάξεις για την φετινή, τουλάχιστον, σεζόν, καθώς δεν υπάρχουν ακόμη ενδείξεις για το 2020.

Το κρουαζιερόπλοιο «Le Bougainville», που θυμίζει πολυτελή θαλαμηγό, ανήκει στην εταιρεία Companie Du Ponant Cruises, είναι μήκους 131 μέτρων, έχει δυνατότητα να φιλοξενήσει 184 επιβάτες σε 92 πολυτελείς καμπίνες, οι οποίες μοιράζονται στα έξι καταστρώματα του πλοίου και είναι επανδρωμένο με πλήρωμα 110 άτομα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή