“Ανοιξιάτικες” οι Τρικαλινές Idees Reviewed by Momizat on . Το Idees Απριλίου κυκλοφορεί και σου παρουσιάζει τα καλύτερα ρούχα και αξεσουάρ της άνοιξης! Με αποκλειστική συνέντευξη του Μιχάλη των Stavento , μας μιλά για τ Το Idees Απριλίου κυκλοφορεί και σου παρουσιάζει τα καλύτερα ρούχα και αξεσουάρ της άνοιξης! Με αποκλειστική συνέντευξη του Μιχάλη των Stavento , μας μιλά για τ Rating: 0

“Ανοιξιάτικες” οι Τρικαλινές Idees

idees 2

Το Idees Απριλίου κυκλοφορεί και σου παρουσιάζει τα καλύτερα ρούχα και αξεσουάρ της άνοιξης! Με αποκλειστική συνέντευξη του Μιχάλη των Stavento , μας μιλά για την εμπειρία του από το μεγαλύτερο τηλεοπτικό talent show ”THE VOICE” αλλά και για τη ζωή του .
idees 1
Πλούσιο σε επιχειρείν με παρουσιάσεις της εταιρίας ΒΙΟΣΑΛ, του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Καλαμπάκας και νέων καταστημάτων που ομορφαίνουν και δίνουν άλλη δυναμική στην επιχειρηματικότητα της πόλης .
Συνέντευξη Προέδρου της ομάδας Μπάσκετ Aries TrikalaBc Αχιλλέα Ρουσιαμάνη,του δισκοβόλου Γιώργου Τρέμου, της ταλαντούχας Τρικαλινής ηθοποιού Γωγώς Καρτσάνα, του ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ …!Η guru της MAC …Αλεξάνδρα Σπυριδοπούλου μας μυεί στα μυστικά του επαγγελματικού μακιγιάζ .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή